MENIU CAUTĂ
13 Mai. 2017 18:40

Mesajul siropos al Antoniei de ziua lui Alex Velea. „Tu ești adevărata definiție a bărbatului”

Distribuie

Mesajul siropos al Antoniei de ziua lui Alex Velea. Artistul împlinește 33 de ani pe 13 mai.

Antonia și Alex Velea, care au participat recent la show-ul Uite cine dansează, de la Pro Tv, formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi băieți, Dominic și Akim. Antonia mai are o fetiță, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. Și Alex Velea a fost căsătorit o dată, cu Ana, în perioada 2010-2014.

Pe 13 mai, Alex Velea, care s-a lăudat că are o viață sexuală foarte activă cu Antonia, împlinește 33 de ani. Antonia nu a ratat ocazie de a-i spune ce simte pentru el.

Mesajul siropos al Antoniei de ziua lui Alex Velea. „Te iubesc atât de mult, cum nici măcar nu-ți imaginezi”

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Antonia a făcut publică o fotografie în care apare într-una dintre cele mai tandre ipostaze alături de iubitul ei.

Imaginea este însoțită de următoarea declarație de dragoste:

„Felul în care tu mă faci să mă simt nu poate fi spus în cuvinte. Tu ești adevărata definiție a unui BĂRBAT! Nu m-am mai simțit niciodată în viața mea atât de iubită. Tu și cu mine am trecut prin multe și nu întotdeauna bune… asta a făcut relația noastră și mai puternică. te iubesc atât de mult cum nici nu-ți imaginezi! Îți mulțumesc că exiști… Iubire. La Mulți ani, sexy Alex Velea”.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii