MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 15:57

Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 48 de ani. „Descălțată și aproape goală, în mijlocul iernii”

Distribuie

Mihaela Rădulescu arată și se simte ca la 20 de ani, în ciuda faptului că a ajuns la 48 de ani.

Mihaela Rădulescu este într-o formă ficiă de zile mari. Pasionată de sport și cu o viață foarte activă, vedeta are o formă fizică de invidiat. Are un trup cu forme care le-ar face invidioase și pe tinerele de 20 de ani. Nici nu zici că diva de la Monaco a ajuns la 48 de ani.

În ciuda faptului că are un program extrem de încărcat, Mihaela Rădulescu are timp de orice.

Într-o fotografie pe care a postat-o pe contul său de pe o rețea de socializare, Mihaela Rădulescu apare alături de fiul ei, Ayan, copil pe care îl are din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu, care are o relație cu sportivul austriac Felix Baumgartner, a fost surprinsă în timp ce se luptă, în joacă, cu fiul ei. Îmbrăcată sumar, în pantaloni scurți de culoare neagră și un maiou în aceeași nuanță, Mihaela Rădulescu își etalează trupul perfect.

'Primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineață, imediat cum mă ridic din pat, e întotdeauna… o bătaie :)), descălțată și aproape goală, în mijlocul iernii', a specificat Mihaela Rădulescu.


Citește și: Funcționarii publici dau în judecată Guvernul, după transferul contribuțiilor la angajat, pentru scăderile de venituri


 

Loading...
Comentarii