13 Sep. 2017 12:13

FOTO EXCLUSIV | Mihaela Rădulescu a stat într-o casă cu baia în dormitor. Cea mai tare imagine de pe vremea când era măritată cu Elan Schwarzenberg

Distribuie

Mihaela Rădulescu a avut parte de un confort cu totul aparte pe vremea când era măritată cu tatăl copilului ei.

Mihaela Rădulescu, care anul acesta a împlinit 48 de ani, este una dintre cele mai apreciate, dar și mediatizate vedete de televiziune din România.

În tinereţe  a fost instructor de fitness, şofer de taxi şi secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului.

În ceea ce privește viața personală, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori. În 1989 a mers la altar cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, numele ei de fată fiind Ţiganu. Apoi, în 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., de care a divorţat acuzându-l că a înşelat-o, iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela Rădulescu, care formează un cuplu în prezent cu parașutistul austriac Felix Baumgartner, are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

Din timpul ultimului său mariaj datează și o imagine de arhivă, din casa în care cea supranumită astăzi diva de la Monaco locuia împreună cu Elan Schwartzenberg.

Fotografia a fost făcută în locuința respectivă, în care Mihaela Rădulescu beneficia de un confort aparte. Vedeta și partenerul ei de viață aveau baia chiar în dormitor, lucru nemaivăzut la acea vreme, o adevărată fiță.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea impresionantă a primei femei jandarm din România. S-a înscris la un concurs ca să facă rost de bani pentru fertilizare in vitro


Loading...
Comentarii