Miki ex K-pital și-a tăiat 15 centimetri din păr. Cum arată acum artista | FOTO

19 iunie 2017 13:27

Miki ex K-pital și-a tăiat 15 centimetri din păr. Artista a făcut o schimbare radicală de look.

Miki, care a stat 10 ani departe de lumina reflectoarelor, a acceptat o provocare stilistică, astfel ca acum are un nou look: o nouă tunsoare și o nouă culoare.

„Simțeam nevoia unei schimbări radicale de look de foarte mult timp, așa că propunerea a venit în cel mai potrivit moment. Am colaborat foarte bine cu ei, sunt profesioniști, m-au răsfățat și m-am lăsat pe mâna lor cu maximă încredere”, povestește Miki care a renuntat la 15 cm de păr.

 

Vedeta a trecut printr-o mare sperietură care s-a dovedit a fi de fapt o glumă: „Mi-a dat ceva emoții când mi-a zis că ar vrea să mă tundă periuță, însă m-am liniștit când mi-am dat seama că glumește. Acest nou look îmi conturează fața, îmi scoate în evidență culoarea ochilor și mă face să mă simt extraordinar. Parca am renăscut”, adaugă Miki.

“Am ales nuanța mai închisă și cu vârfuri deschise pentru a păstra luminozitatea fără a avea un contrast mare. Nuanțele sunt tonuri calde în tendințele acestei veri, nuanțe care se potrivesc de minune cu trăsăturile ei. Am taiat aproximativ 15 cm din lungimea părului și am optat pentru o tunsoare medie ușor texturizată care se așază foarte ușor atât pe păr creț, cât și pe păr întins”, a explicat hairstylist-ul care s-a ocupat de Miki.

Miki, care are o relație cu Răzvan Constantinescu, pregătește încă o surpriză pentru vara aceasta:

„Este aproape gata un single nou, se numește Doi la singular, este compus de Gheorghe Papagheorghe și este melodia perfectă pentru vara aceasta pe care o dedic tuturor cu mare drag”, mărturisește Miki.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro