MENIU CAUTĂ
24 Iun. 2018 11:56

Miliardarul italian Gianluca Cervara, acuzat că și-a agresat partenera. Fosta Miss Ucraina 2013 a fost dată dispărută, toată lumea a crezut-o moartă

Distribuie

Poveste incredibilă între un miliardar italian și o fostă regină a frumuseții.

Căsătoriți din anul 2015, Anna Zaiachkivska et Gianluca Cervara formau un cuplu perfect. El este un om de afaceri devenit miliardar, iar ea a fost desemnată Miss Ucraina în anul 2013. Însă, povestea lor de dragoste a devenit una foarte complicată.

Ulterior, soția lui Gianluca cervara a dispărut de acasă. Luase cu ea actele și 6.000 de euro bani lichizi.  Se întâmpla la doar o zi La doar o zi după ce îi mulțumea soțului printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

„Minunatul meu Gianluca Cervara, îți mulțumesc pentru ca sunt floarea ta si pentru ca fac parte din familie', spunea Anna în mesajul respectiv.

Miliardarul italian a mers la poliție și a anunțat dispariția ei, afirmând că nu mai știe nimic de Anna.

Convins că Anna a fost răpită sau că i s-a întâmplat ceva foarte grav, Gianluca Cervara a trăit șocul vieții sale în momentul în care a văzut, pe contul de Instagram al soției sale, fotografii în care aceasta apărea radiind de fericire, la New York, alături de un alt bărbat. Toată lumea o crezuse dispărută sau moartă pe fosta Miss Ucraina 2013.


Tânăra s-a apărat și a afirmat că l-a înșelat pe Gianluca pentru că acesta ar fi agresat-o.

„A ridicat mâna la mine. Prima oară când a făcut asta, am fugit acasă la părinții mei, în Ucraina. Am decis ulterior să îi acord o nouă șansă, însă într-un final n-am mai suportat', a afirmat Anna.

Miliardarul italian a decis să ia măsuri și să o acționeze în judecată pe motiv că aceasta nu a respectat termenii contractului nupțial.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii