MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 13:22

Monica Tatoiu împlinește 31 de ani de căsnicie. A primit cadou o sesiune de trageri în poligon

Distribuie

Monica Tatoiu aniversează 31 de ani de mariaj. La așa ocazie specială, vedeta a primit un cadou inedit de la partenerul ei de viață.

Monica Tatoiu este alături de același bărbat de decenii. Femeia de afaceri și partenerul ei de viață, Victor Tatoiu, aniversează 31 de ani de căsnicie.

Vedeta a primit cadou de aniversare o sesiune de trageri în poligon.

„Împlinim 31 de ani de căsnicie. Am primit cadou o sesiune de trageri în poligon”, a dezvăluit Monica Tatoiu, care l-a sfârșitul anului trecut a avut un accident la schi în străinătate.

Monica Tatoiu, care are o pensie fabuloasă, are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, Victor.

„Dacă nu era el nimic din succesul meu nu era… Doi este secretul. Spate în spate”, a afirmat ea.

Femeia de afaceri a oferit și câteva sfaturi de Ziua Îndrăgostiților.

„Să ai curajul să crezi că perechea ta e undeva și te așteaptă, indiferent de greșelile tale. E acolo și depinde de tenacitatea ta să o găsești. Nu există nu se poate. Bărbații se tem de „definitiv”. Noi femeile putem să transformam „definitivul” în „sky is the limit” construind cu generozitate și sacrificiu familia de vis. După 31 de ani de primit si dat vă spun că merită. Dar după o alegere inteligentă. Nu vă grăbiți, alegeți cu inima dar și cu mintea și apoi nu lăsați „comoara” să vă scape. Astăzi nu se mai scriu scrisori, dar un mesaj cu tâlc își atinge scopul și pe net. Îl repetăm si de Dragobete, ca să le intre în cap. Love is in the air”, a încheiat Monica Tatoiu.


Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi


 

Loading...
Comentarii