Motivul plecării lui Florin Barbu din Cargo iese la iveală: «Refuză să scoată piese noi»

18 mai 2017 23:24 De: ,

Plecarea lui Florin Barbu din Cargo i-a afectat pe mulți susținători ai trupei, dată fiind popularitatea de care se bucura experimentatul chitarist bass. Nu distanța ce-l despărțea de trupă, ci împotrivirea rockerului de a scoate piese noi a fost de vină, dă de înțeles Florin despre adevăratul motiv al rupturii.

“Au fost multe momente frumoase, dar și neînţelegeri, ca în orice familie. Poate distanța dintre Timișoara și Sibiu (orașul unde locuiește Florin – n.r.) nu pare mare, dar câteodată, în comunicare, poate crea o prăpastie”, au avut de spus foștii săi colegi, prin vocea liderului trupei, Adrian Bărar.

“Au fost și părți în care nu gândeam la fel și nu simţeam la fel. Părți importante. Nu distanța Sibiu – Timișoara a fost prea mare, ci diferențele de opinie au ajuns să fie mai mari decât distanța. Cred că Alin Achim este mult mai potrivit pentru Cargo. Eu sunt bucuros să explorez zone muzicale noi”, a spus, în replică, Florin Barbu (43 de ani), chitarist ce a trecut prin multe grupuri de istorie, precum Timpuri Noi, Proconsul, Blazzaj, şi care a colaborat cu Endless Zone, Electric Brother, Stepan Project, A.G. Weinberger, Brigada Artistică Urbană (B.A.U), Mike Peterson ori Florin Chilian, iar acum le dă o mână de ajutor  rockerilor româno-germani de la Rezident-Ex și repetă cu noua sa trupă.

Anul trecut, Florin Barbu și foștii săi colegii de la Cargo  au fost decorați la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis cu Ordinul “Meritul Cultural” în grad de Cavaler, la categoria “Muzica”.

CITESTE SI: Florin Piersic, Stela Popescu şi Cargo, decoraţi de preşedintele Iohannis!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro