MENIU CAUTĂ
05 Iun. 2013 17:56 , de Simona Josan

Ellie White, show senzațional cu roboți SF și un fost dansator Chippendales! Artista ia cu asalt Europa și Emiratele Arabe! AUDIO

Distribuie

Ellie White a imbinat proiectul international Invaders Team, creat de Luciano Sultan, cu propriul show coregrafic. Rezultatul este uimitor. Artista canta live si danseaza pe scena alaturi de roboti si cyborgi, personaje desprinse parca din filmele SF. Robotii sunt confectionati din aliaje folosite in filmele SF si sunt adusi in Romania direct de la Hollywood.
Artista are parte de o coregrafie speciala, fiind inconjurata de dansatori profesionisti, si il va avea alaturi chiar si pe Jelani, un fost dansator al celebrei trupe americane Chippendales, cel care isi spune in prezent MC Cyborg.
„Lucram de cateva luni la acest proiect. Show-ul va deveni din ce in ce mai complex. Pregatim un spectacol unic in Romania. Vom avea peste 20 de roboti in acelasi timp pe scena. Toate costumele sunt unicat, facute special pentru noi, lucrate manual in atelier cu materiale folosite in mod normal in filmele SF. Acolo unde conditiile tehnice ne vor permite, vom pune in scena show-ul complet, cu 25 de persoane pe scena”, declara Ellie White.
Ellie White pregateste pentru aceasta vara lansarea unui nou single, o colaborare cu un artist portughez.
Show-ul spectaculos conceput de Ellie White este deja cerut peste hotare. Artista a sustinut un astfel de concert in Bulgaria si urmeaza sa cante in Dubai si Ibiza, fiind cel mai nou trend in materie de show de club in Europa.

 

Loading...
Comentarii