Holograf&Angela Gheorghiu au lansat single-ul „Nu mai e timp”

10 ianuarie 2012 15:58

George Zafiu s-a întâlnit astăzi cu toată lumea bună în emisiunea „Europa Express”, la Europa FM. Dan Bittman, solistul binecunoscutei trupe Holograf a fost invitat în studio cu ocazia lansării piesei „Nu mai e timp”, piesă ce se va auzi în exclusivitate la Europa FM timp de o săptămână, începând de azi.

Pentru noul single, Holograf a colaborat cu celebra soprană Angela Gheorghiu:
„Angela Gheorghiu este vocea României în lume, iar această colaborare este onorantă pentru noi… . Piesa „Nu mai e timp” o aveam imprimată de acum doi ani, iar Angela a ascultat-o din întâmplare în maşina lui Edi Petroşel şi i-a plăcut foarte tare încă de prima oară. Deşi am încercat să îi arătam şi alte piese, ea a insistat să rămână aceasta.”, a declarat Dan Bittman la Europa FM.
În premieră şi exclusivitate solistul trupei Holograf a vorbit despre lansarea noului album şi despre numele ales. „Pe 24 februarie, de Dragobete, atunci cand o să avem şi concertul la Sala Polivalentă o să lansăm albumul. Numele lui este în engleză fiind o premieră şi pentru Holograf acest lucru. Eu voiam ca albumul să poarte numele piesei „Nu mai e timp”, dar după discuţii interminabile a rămas „Love Affair”. Angela va fi şi ea prezentă la concertul de lansare din februarie, la fel cum e posibil să-l revedeţi şi pe Nutu Olteanu. ”
Dan Bittman a vorbit şi despre videoclipul noului single ce a fost filmat la sfârşitul anului trecut: „Este un videoclip cu o idee foarte interesantă, eu şi Angela ne mişcăm în timp real, iar toate celalte personaje din jur se mişcă pe repede înainte. Am avut emoţii, dar eu spun că rezultatul este unul pe măsura aşteptărilor. „

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro