29 Oct. 2015 17:08

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | Geo Da Silva lansează single-ul şi videoclipul „I Love You, Baby”

Distribuie

‎Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. O voce deja cunoscuta litoralului romanesc, Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului "I'll Do You Like A Truck", pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.
Pornind din insorita Grecie cu show-ul sustinut, in 2008, in Mykonos, Geo Da Silva a demarat un turneu mondial care l-a purtat pana in prezent prin mai mult de 25 de tari din America, Asia, Australia si Europa, iar hituri precum "Hey Mr. DJ Get Up", "I'll Do You Like A Truck", "Bellezza", "I Like The Girls Who Drink With Me", "Booma Yee", "Disco-Disco Good-Good", "Awela Hey" si "Na Ru Ney", l-au transformat intr-una dintre cele mai renumite prezente DANCE, de origine romana, din lume.
Geo Da Silva lanseaza single-ul si videoclipul 'I Love You, Baby". Filmat in Bucuresti si Constanta, videoclipul respecta in continuare cateva dintre retetele care l-au consacrat pe artist: outfit-uri senzationale, senzualitate si zile insorite; o veritabila declaratie de dragoste pe ritmuri dance.

Loading...
Comentarii