17 Oct. 2013 09:31 , de Claudiu Petrisor

Tavi Colen, concert în această seară, în Centrul Vechi, de la ora 22:00

Distribuie

Tavi Colen va fi protagonistul unui spectacol unde vor răsuna cele mai noi piese ale sale, proaspăt scoase din studio, cât şi hiturile care l-au propulsat ca una din cele mai bune voci masculine din România (''Numai una'', ''Cântec pentru mama'', ''Dacă aş putea'' sau ''Spune-mi'').
Cine e Tavi Colen?

Tavi se poate lăuda cu o activitate muzicală de excepţie. Născut la Târgul Jiu, în 1990 se muta în Bucureşti la îndemnul mamei, care credea foarte mult în talentul său muzical. În 1992, devine solistul trupei Voltaj, iar în 1996 pune bazele trupei Talisman, lansând single-ul „Atât de singur”. A urmat apoi o perioadă în care artistul a colaborat simultan cu Voltaj şi Talisman, iar sutele de concerte şi piesele ajunse hit îi asigură discul de platină.

Din 2001, colaborarea cu Pheonix face din piesa „Numai una” imn naţional, iar în 2007 cântăreţul a părăsit formaţia “Talisman” ca să îşi ia soarta în propriile mâini, cu intenţia fermă de a începe o viaţă nouă. De aici şi numele primului său material discografic solo “O viaţă nouă”. În 2008, artistul cu un timbru vocal inconfundabil şi-a format o trupă ce îi poarta numele : Tavi Colen Band, aceasta fiind şi actuala formulă cu care se prezintă la concerte.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Pești pentru săptămâna 21-27 mai 2018
Loading...
Comentarii