21 Apr. 2017 13:30

Nicoleta Luciu, avertizată de fani. „Începi să semeni cu Marinela Nițu”

Distribuie

Nicoleta Luciu, avertizată de fani. Aceștia i-au atras atenția că ar trebui să se oprească din a-și face operații estetice.

Nicoleta Luciu a făcut furori, cu ani în urmă, cu formele ei voluptuoase. Vedeta, care s-a mutat cu familia s-a la Miercurea Ciuc, în ultimii ani, a apelat la numeroase intervenții estetice, în încercarea de a-și păstra tinerețea și prospețimea.

Bruneta, care are patru copii, este foarte grijulie atunci când vine vorba de imaginea ei, însă numeroasele intervenții pe care le-a făcut i-a cam îngrijorat pe fanii ei.

 

Nicoleta Luciu, avertizată de fani. „Oprește-te în a te chinui”

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Nicoleta Luciu a postat o fotografie cu ninsoarea din aceste zile de la Miercurea Ciuc. Însă fanii nu au acordat prea mare atenție imaginii cu peisajul de iarnă în care s-a fotografiat vedeta, ci i-au atras atenția că începe să semene cu Marinela Nițu, fosta parteneră de viață a lui Miron Cosma, care este desfigurată din cauza operațiilor estetice pe care le-a suportat.

„Un mic sfat, dacă îmi permiți… Oprește-te în a te chinui cu proceduri estetice… începi sa semeni cu Marinela Nițu… și e păcat… Nu ți-o zic cu răutate…”, i-a tramnsmis o admiratoare Nicoletei Luciu.

Marinela Nițu

Marinela Nițu

Comentarii
← Inchide