Nu POATE CONTROLA DESTINUL GEMENELOR? Ce este PUSĂ SĂ FACĂ ducesa de CAMBRIDGE de CAMILLA PARKER este REVOLTĂTOR

10 octombrie 2014 05:38

Destinul copiilor regali este ţesut încă din pântecele mamei, conform unor cutume împământenite de secole în familiile de viţă nobilă. De asta nu vor fi scutite nici gemenele care urmează să fie aduse pe lume de ducesa de Cambridge. Pe lângă setul de reguli, rigori şi angajamente de care copilele nu vor fi scutite, mai există o cerinţă anume, de data aceasta din partea … celei de-a doua soţii a Prinţului Charles, Camilla. Aceasta face presiuni la Palatul Buckingham ca una dintre fetiţe să fie botezată după ea.

Camilla Parker-Bowles nu este văzută bine nici de popor şi nici de Regină la Palatul Buckingham, fiind considerată o spărgătoare de case după ce s-a dovedit că Prinţul Charles o înşela pe Diana cu doamna mult mai în vârstă.
Cu toate acestea, englezoaicei nu i-a stat nimic în care în a-şi atinge scopul, acela de a căpăta şi ea un rang în ierarhia familiei regale. După ce s-a căsătorit cu Charles şi a intrat în lumea bună a Angliei, Camilla pare că are tot mai multe pretenţii. Imediat cum a aflat că ducesa de Cambridge aşteaptă gemeni, soţia lui Charles a început să îşi streseze soţul pentru a interveni pe lângă nora sa. Scopul? Aceasta îşi doreşte ca una dintre fetiţe să îi poarte numele. Totuşi, planul Camillei nu prea are şanse să izbutească şi asta deoarece Kate a luat o decizie care a uns-o pe suflet pe Regină: a hotărât că micuţele se vor chema Elizabeth (după Regină) şi Margaret (după sora Reginei).
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro