O FOTOGRAFIE cu ROBIN WILLIAMS „SPÂNZURAT” A PĂCĂLIT PE TOATĂ LUMEA. Trucajul ORIBIL care a făcut VÂLVĂ! VIDEO

22 august 2014 09:38

O imagine trucată cu regretatul actor Robin Williams, care şi-a pus capăt zilelor pe 11 august, a făcut vâlvă în mediul online. Fotografia îl înfăţişa pe marele comedian cu ochii închişi, având urme adânci la gât, sugerând că ar fi fost lăsate de cureaua cu care legiştii spun că s-a spânzurat.

O fotografie cu trupul neînsufleţit al lui Robin Williams, în care actorul apărea cu ochii închişi şi cu semne în jurul gâtului, a stârnit furie pe Internet. Totul a pornit de la un utilizator de Twitter, care a trucat imaginea, după care a postat-o pe site-ul de socializare, pretinzând că este reală. Isteria de pe net a fost dublată de faptul că mai multe publicaţii online au preluat imaginea şi au scris pe marginea acestui subiect.
La scurt timp, au apărut şi reacţii dure faţă de această imagine, dar şi păreri legate de autenticitatea şocantei poze.
Cea mai afectată a fost însă fiica mijlocie a actorului, Zelda, care a cerut, într-un cutremurător mesaj pe contul ei de socializare, ca imaginea să fie scoasă imediat.
„Tremur toată. Nu pot… Vă rog. Nu deschid link-ul de pe Twitter. Nu o faceţi nici voi. Vă rog”, a scris Zelda.
Fata apoi a şters mesajul, conform TMZ, revenind cu o nouă postare.
„Trebuia să fiu mai presus de toate astea”, s-a scuzat ea.
La câteva ore de la controversata instantanee, legiştii din California au declarat că fotografia este un fals.
Robin Williams şi-a pus capăt zilelor, pe 11 august, fiind găsit spînzurat în locuinţa sa din California din Marin County, din statul american California. Conform informaţiilor anchetatorilor, actorul, care suferea de depresie, încercase iniţial să îşi taie venele.

VEZI AICI IMAGINEA TRUCATĂ


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro