Ella de la Mandinga a plâns când a murit Michael Jackson

06 decembrie 2009 13:52

După ce ieri am avut ocazia să o vedem pe Ella – Elena Ionescu – cum se desfăşoară in activităţile ei zilnice, astăzi putem afla mai multe despre domniţa de 21 de ani. Am descoperit că solista de la Mandinga este o persoană sinceră, comunicativă şi foarte activă. Vă invităm să o cunoaşteţi şi voi mai bine.

0-200555-helena2.jpgCe manâncă Ella ca să arate aşa bine?

Nu am descoperit încă regimul pentru silueta perfectă, dar lucrez la asta! Am observat că ajută enorm sa mănânc pe cât posibil sănătos şi mai ales ponderat. Eu am un mare noroc că iubesc fructele şi legumele şi nu mă apropii de fast-food.  Evident că atunci când îţi doreşti să arăţi cât mai bine, faci anumite sacrificii! Cum ar fi seara să nu te apropii de frigider… Dar m-am obişnuit, şi a devenit chiar un lucru firesc să conştientizez ce e bun pentru corpul meu sau nu.

Ştiu că eşti la facultate, la Facultatea de Jurnalism. Apuci să mai ajungi şi pe acolo?

De fiecare dată când am timp şi sunt în Bucureşti merg la facultate, însă mai există şi excepţii atunci când unele cursuri se sincronizează cu repetiţiile, concertele ş.a.m.d.. Chiar dacă abia am început, pot spune că sunt mulţumită de alegerea facută!

Dacă ar exista o ţară în care te-ai muta, care ar fi aceea şi de ce?

Am avut ocazia să vizitez câteva ţări, asta şi datorită activităţii mele cu trupa Mandinga, dar nimic nu m-ar face să locuiesc într-o altă ţară deoarece ma simt foarte legată de tot ceea înseamnă „acasă”. Locuri, familie, tradiţii, prieteni şi Mandinga mea.
Chiar dacă acum e la modă ca toată lumea să vrea să locuiască sau să se fi născut într-o alta ţară, eu rămân aici.

Ştiu că ai un prieten de aproximativ un an de zile… pe Marian. Cum merge relaţia cu acesta?

Dacă lucrurile nu ar fi funcţionat evident că n-ar mai fi durat atât! Avem o relaţie frumoasa bazată pe încredere, respect, înţelegere şi nu în ultimul rând, consider că trebuie să existe o anumită chimie între persoane pentru a rezista împreună! Sunt convinsă că la noi funcţionează foarte bine!

Aveţi timp pentru voi doi? Cum ce vă petreceţi timpul?

Oricât de încărcat ar fi programul fiecaruia, întotdeauna găsim timp şi pentru noi. Iar câ am concerte în afara Bucureştiului, suntem mereu în contact prin telefon, dovada făcând-o facturile noastre telefonice. Ne petrecem timpul cum o fac şi alte cupluri. Împreună. Fie că e vorba de casă, cinema, cumpărături… Iar serile „ne duelam” pe viaţă şi pe moarte cu câte un joc pe XBOX.

Când ţi-ar plăcea să te măriţi, să-ţi întemeiezi o familie?

Lucrul acesta chiar nu ţi-l poţi programa! Este ceva firesc pe care nu ţi-l impui şi atunci când trebuie să se întâmple, probabil vei simţi că asta e ceea ce trebuie să faci. Sunt conştientă că trebuiesc parcurse înainte anumite etape pentru a deveni responsabil, matur şi nu în ultimul rând să renunţi la orice urmă de egoism.

Care a fost cel mai tare moment din viaţa ta? Dar cel mai trist?

Fără sa stau prea mult pe gânduri, cel mai important moment al vieţii mele până acum (şi a fost şi cel mai dorit) a fost intrarea în Mandinga.
Un moment trist a fost atunci când în copilarie mi-a murit o căţeluşă de care mă ataşasem enorm, eu neavând fraţi şi surori. Cu ea îmi petreceam majoritatea timpului când părinţii erau plecaţi.

Când ai fost ultima oara în vacanţă şi unde? 

0-200561-ellainstudiopozeptcopertadonde.jpg

Cât îmi place mie să vorbesc despre vacanţe! Din păcate ale mele sunt destul de rare şi scurte. Ultima vacanţă a fost cea din vară în care am profitat să-mi văd părinţii, la care din nefeicire ajung destul de rar din cauza job-ului. Am stat cu ei câteva zile la mare. Am reuşit să trec şi pe la bunicii mei din Iaşi la care de asemenea, din pricina distantei, ajung doar o data pe an!

Dacă n-ai mai face muzică într-o zi, ce ai face?

Mi-ar fi destul de greu să nu fac ceea ce îmi place cel mai mult, adica muzică, dar cred că aş putea lucra în televiziune. Mai ales că în copilărie am făcut cursuri de dicţie şi teatru deci şansele mi-ar fi favorabile!

Care este motto-ul după care te ghidezi în viaţă?

Nu pot spune că-mi ghidez viaţa după un motto, însă cred că acesta s-ar potrivi oricui: „Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost”. (Nicolae Iorga)

Ai poza dezbrăcată?

Fiecare dintre noi avem atuuri fizice, însă eu cel puţin nu m-aş folosi de acestea şi nu m-aş regăsi în aceste posturi atâta timp cât nu mă reprezintă. Deşi se spune să nu zici niciodată… niciodată.

Există vreun lucru pe care-l urăşti cel mai mult în viaţă?

Da! Trezitul de dimineaţă! Majoritatea concertelor fiind noaptea, ajung destul de târziu acasă iar primul lucru pe care îl fac este să-mi trag draperiile pentru a dormi cât mai mult! Am o satisfacţie aparte când ignor primele ore ale dimineţii.

0-200296-ellasicubaneziitrupei.jpg0-200298-ellasipartearomaneascaatrupei.jpg

Dacă te-ai întâlni faţă în faţă cu Brad Pitt, ce i-ai spune, sau face…?

Dacă m-aş întâlni faţă în faţă cu Brad Pitt i-aş spune să-i transmită salutări din partea mea lui Paul Walker.

Dai bani la cerşetori?

De fiecare dată când am posibilitatea să ajut persoanele neajutorate o fac! Aşa simt. Nu fac asta ca act de bravură.

Cum te vezi peste 5 ani?

Peste 5 ani mă vâd lucrând în acelaşi domeniu, pentru că asta îmi place să fac cel mai mult. Sigur mai matură, iubită, şi cu mai mulţi prieteni. Eu sunt o fire extrem de optimistă şi asta mă ajută enorm. Şi am avut mereu încredere în steaua mea norocoasă. Orice va veni peste 5 ani, o să fie cu siguranţă mai bun decât ce a fost până acum.

Ce înceamnă pentru tine o femeie proastă?

Ooo! Nu cred că există femei proaste, ci probabil nu se fac prea bine înţelese. Cu toate astea mi se pare oripilant să fie catalogate în acest mod!

Ţi-e frică de gripa porcină?

Sincer, nu. Dar nu strică să fiu prudentă. Cred că singurii care au trecut complet de stadiul de a le fi frica sunt elevii care se bucură de o vacanţă venită mult prea devreme.

Cu cine votezi la alegerile prezidenţiale care urmează?

Hmm… cred ca am dreptul să invoc argumentul „votul e secret”…

Zi-ne un banc.

În timpul crizei economice:
Pesimistul – Mai rău de atât nu se poate
Optimistul – Ba se poate0-200291-intrunconcertlaiasi.jpg

Câştigi bine din meseria ta?

Nu mă plâng. Însă nu cred ca în copilărie când mi-am dat seama că asta vreau să fac, m-am gândit că voi câştiga din asta. Dacă îţi faci bine treaba o să fii recompensat pe masură.

Când ai plâns ultima oară şi de ce?

Eu nu prea plang. Totuşi cred că mi-au dat lacrimile când am aflat că Michael Jackson a murit. Nu îmi venea să cred. Şi vestea şi lacrimile m-au cam luat prin surprindere.

Ce părere ai despre profesia Alinei Plugaru?

Nicio parere. Fiecare are dreptul să facă ce îşi doreste şi ce îi place cel mai mult. Şi sunt convinsă că Alina ar răspunde la fel daca i-aţi pune aceeaşi întrebare despre mine.

Ştire exclusivă Libertatea…

Mandinga pleacă în America! Nu de tot, ci pentru a promova un film în care şi-au jucat propriile roluri. Nu ştiu mai multe, că altfel v-aş spune! Se pare că folclorul balcanic pe salsa i-a convins pe americani!

0-200285-mandinga.jpg

Un mesaj pentru cititori!

…Îi salut şi îi aştept la concerte. Acolo o să o cunoască şi mai bine pe Ella, daca îşi doresc.

Carte de vizită

Nume: Elena Ionescu
Data naşterii: 17 mai 1988
Locul naşterii: Craiova
Facultate: Facultatea de Jurnalism
Discografie: (cu Mandinga) albumele „Gozalo!” (2006)  şi „Donde” (2008)

Citeşte şi: O zi cu Ella de la Mandinga

Citeşte şi: Foto / O zi cu Ella de la Mandinga

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro