MENIU CAUTĂ
25 Mar. 2014 10:26 , de Dana Aramă

OANA CUZINO: „CURELE DE DETOXIFIERE pot fi chiar INUTILE!”

Distribuie

De profesie medic, Oana Cuzino, cea pe care telespectatorii o cunosc graţie emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, de la Pro TV, este foarte preocupată de sănătate, de frumuseţe şi de tot ceea ce ţine de întreţinere.
Într-un interviu pe care l-a acordat pentru www.replicavedetelor.ro, Oana Cuzino şi-a spus părerea în ceea ce priveşte necesitatea curelor de detoxifiere.
Din puncul meu de vedere, uneori curele de detoxifiere pot fi chiar inutile. Eu am încercat-o pentru că realmente eram curioasă. A fost prima dată când am început o cură de detoxifiere. Genul acesta de abordare este necesar în momentul în care faci excese: fumezi, ai o alimentaţie dezorganizată, mănânci fast food sau prăjeli.
Astfel, cura de detoxifiere oferă un repaus care ajută organismul să se regenereze, îi oferi un suport necesar de fibre, vitamine, nutrienţi şi îi dai timpul necesar şi resursele pentru a elimina toxinele.
Nu este obligatoriu, nu recomand să facă astfel de cure cu frecvenţa unei persoane care are grijă zi de zi de sănătatea organismului său şi merge la sală, are grijă să îşi ia doza de antioxidanţi, fibre, se hidratează şi nu face excese”, declarat vedeta de televiziune.
 
 

Loading...
Comentarii