Oana Radu, „ADELE DE ROMÂNIA”, dezvăluie DIETA prin care A SLĂBIT 50 kg în 6 luni

05 martie 2014 18:21

Când a apărut la „Vocea României”, i-a uimit pe toţi cu timbrul vocal special, dar şi cu formele generoase, motiv pentru care a fost supranumită „Adele de România”. Oana Radu a revenit, recent, în peisajul muzical, iar transformarea ei a fost considerată de-a dreptul spectaculoasă. Artista a reuşit să scape, într-o jumătate de an, de nu mai puţin de 50 de kilograme.

Dieta ei nu este una „minune”, ci mai degrabă un exerciţiu de voinţă.
Oana a renunţat definitiv la carbohidraţi şi fructe şi a adoptat un regim alimentar bazat pe proteine şi legume, potrivit teotrandafir.ro. Când are poftă de dulce, singurul pe care îl mănâncă este un chec făcut cu făină de ovăz şi îndulcitori, iar singura grăsime pe care şi-o permite este uleiul de parafină, pe care îl procură din farmacie.
Desigur, pe lângă acest regim alimentar, Oana Radu merge zilnic la sală, unde face sport timp de o oră.
Artista crede că, dacă ar fi avut mai puţine kilograme, ea ar fi fost câştigătoarea de la „Vocea României”.
Oana Radu a făcut acest „sacrificiu” atât pentru sănătatea ei, cât şi pentru o carieră muzicală de succes. Artista lansează piesa “Tu” alături de Eli, unul dintre cei mai apreciati hip-hoperi  din ţară.
“Am compus din toată inima mea această piesă.  Mă reprezintă, ma regăsesc în ea şi cred că foarte multă lume va rezona cu mesajul ei”, ne-a spus Oana Radu.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro