OANA ROMAN sare la GÂTUL celor care ŞI-AU TURNAT APĂ în CAP în campania ICE BUCKET CHALLENGE!

25 august 2014 13:49

Vedeta îi critică dur pe cei care au decis să-şi toarne apă în cap în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge.

Oana Roman, fiica fostului premier al României – Petre Roman, a comentat pe marginea campaniei Ice Bucket Challenge.
Vedeta a sărit la gâtul celor care şi-au turnat apă în cap, afirmând că mulţi habar nu au despre ce este vorba şi îşi toarnă apă în cap doar pentru că e în vogă.
„Mulţi sunt cei care-şi toarnă apă în cap fără să aibă habar ce e cu această campanie, şi mai ales fără să doneze nimic. Eu i-aş provoca pe toţi să arate public că au donat aşa cum tot public şi-au turnat apă doar aşa pentru că au auzit că e la modă!
PS: Să arate că au donat înaine sau imediat după ce şi-au turnat apă! Şi dacă n-au făcut-o… să fie ruşinea lor şi drept pedeapsa să citească o carte scrisă de Stephen Hawking despre care sunt sigură că majoritatea n-au auzit şi nu ştiu cine e şi cu ce se ocupă!”, a scris Oana Roman pe contul ei de pe un site de socializare.
„Ice Bucket Challenge” a fost lansată de un american din statul Massachusetts, diagnosticat cu ALS, care a încercat ca prin această metodă să ridice gradul de conștientizare a publicului în legătură cu această boală neurovegetativă, care afectează creierul și măduva spinării, ducând la paralizie.
Ideea a avut succes pe rețelele de socializare nu doar la oamenii obișnuiți, ci și la politicieni și la personalități din diverse domenii.
Rezultatele au început să se vadă, donațiile pentru fundația ALS crescând incredibil, după cum a declarat Carol Hamilton, director la institutul de studiere a terapiilor pentru ALS din Massachusetts.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro