02 Iul. 2018 09:54

Petrecerea graviduțelor. Roxana Ciuhulescu și Adelina Pestrițu s-au distrat împreună | FOTO

Distribuie

Roxana Ciuhulescu și Adelina Pestrițu au avut parte de o petrecere pe cinste. Cele două graviduțe s-au simțit de minune.

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana coiuhulescu mai are foarte puțin și devine mamă pentru a doua oară. Vedeta va aduce pe lume un băiețel, pentru care a ales deja numele Cezar Ioan.

La rândul ei, și fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu se află pe ultima sută de metri cu sarcina, ea urmând să aducă pe lume o fetiță, Zenaida.

Cele două vedete au avut parte de o petrecere înainte de a deveni mămică. Graviduțele Adelina Pestrițu și Roxana Ciuhulescu s-au întâlnit la un restaurant, unde s-au simțit perfect.

„În curând formăm pereche ☺️?????@adelina.pestritu #sarcină #9 luni #e  fetiță #e băiat #petrecere pentru bebe #petrecere ?”, a comentat Roxana Ciuhulescu despre imaginele surprinse la petrecerea cu Adelina Pestrițu.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni' VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii