MENIU CAUTĂ
20 Mar. 2017 11:05

Premieră Libertatea.ro / Claudiu Mirea lanseaza “Magnet”. Afla mesajul piesei!

Distribuie

A participat la show-uri precum “Vocea României” şi “Megastar” şi a câştigat un capital bun de imagine începând să lucreze cu mai mulţi profesionişti din industria muzicală. Claudiu Mirea lansează azi piesa “Magnet” sub egida casei de discuri Sprint Music.

Prietenia pe care o are de patru ani încoace cu Mihai Ogăşanu s-a transformat într-o frumoasă colaborare din care au luat naştere piesele „It burns me up' şi , recent, „Magnet' .

Am scris câteva versuri şi am făcut o linie melodică pe o armonie de chitară pe care deja o aveam şi încet încet a apărut o idee de piesă. Am fost la Mihai Ogăşanu şi i-am arătat ce am făcut. Mihai a fost încântat, a decis să se apuce de lucru. El i-a dat un aer fresh şi i-a construit un groove cool care reflectă exact ideea şi mesajul piesei Magnet'! Fiecare dintre noi vine cu o viziune diferită şi tocmai asta e frumuseţea. Mihai este parte din zona mai electro a muzicii iar eu i-am adus un aer de pop rock…', spune Claudiu.

Versurile piesei Magnet' vorbesc despre o stare de meditaţie în care oricine poate ajunge şi poate experimenta puterea prezentului şi a realizării sinelui, astfel iubirea fiind o formă de magnetism care ne uneşte şi totodată ne ghidează prin viaţă.

Claudiu Mirea îşi doreşte că acest mesaj să ajungă la cât mai mulţi oameni şi să încânte sufletele celor care au nevoie de un astfel de ghid în experienţă lor de viaţă, să fie o că o busola universală care ne conduce către esenţă iubirii .
Dreptul de a iubi şi a fii iubiţi ne este dat încă de la naştere şi este principala lege ce stă la baza întregului univers şi al existenţei noastre pe această planetă', a mai adăugat artistul.

Claudiu Mirea este un artist muzical complet cu o voce extraordinară, câştigător al concursului Megastar' (ediţia din 2009), alături de trupa Buzz.

În 2011 a participat la emisiunea Vocea României', în echipa lui Horia Brenciu. Întrebat de ce s-a înscris în aceste două competiţii, Claudiu declara că 'În afară de faptul că îmi place competiţia, m-am înscris la emisiuni pentru a capătă experienţă în televiziune şi în speranţa că voi avea ocazia să ies din underground şi să cant alături de artişti consacraţi'.

Vezi videoclipul și aici.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii