MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2017 16:51

Premoniție sumbră făcută de prezicătoarea Maria Ghiorghiu. Ce afirmă că se va întâmpla după moartea Denisei Manelista

Distribuie

Prezicătoarea Maria Ghiorgiu afirmă că a avut o premoniție sumbră în ceea ce privește o vedetă, al cărei nume însă nu l-a făcut public.

Maria Ghiorghiu, care susține că a avut premoniții și legate de interpreta de muzicpă populară Ileana Ciuculete, este una dintre prezicătoarele cunoscute din țara noastră.

După moartea Denisei Răducu, pe numele ei de scenă Denisa Manelista, Maria Ghiorghiu a făcut o dezvăluire pe blogul său.

Ea afirmă că o altă persoană publică ar urma să părăsească această lume.

„Astăzi dimineaţă, trează fiind, aud un glas care îmi spune fugitiv un nume celebru. Glasul părea foarte trist şi foarte speriat.

Dragii mei, numele pe care glasul mi l-a dezvăluit nu-l voi face public. Vă închipuiţi că nu-l pot face public deoarece persoana respectivă este în viaţă.

Vă voi spune doar iniţialele. Acestea sunt: C.M.Mă rog la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI ca să ne-o mai lase printre noi, pentru a ne bucura de glasul ei divin.

Să ne rugăm împreună dragilor, pentru sănătatea ei şi ca să-i mai dea BUNUL DUMNEZEU lungime de zile', a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.


Citește și: Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri șocante


 

Loading...
Comentarii