MENIU CAUTĂ
29 Iun. 2018 12:47

Prima declarație de dragoste publică pe care Tristan Tate i-o face Biancăi Drăgușanu. Mai clar de atât nu se poate

Distribuie

Tristan Tate i-a făcut prima declarație de dragoste publică Biancăi Drăgușanu, actuala lui parteneră de viață.

Tristan Tate și Bianca Drăgușanu sunt îndrăgostiți lulea. Tânărul amorez al prezentatoarei de televiziune i-a declarat dragostea public acesteia.
„Te iubesc, frumoasa mea, Bianca Drăgușanu”, este declarația de dragoste pe care Tristan tate i-a făcut-o Biancăi Drăgușanu pe contul lui de pe o rețea de socializare.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care Bianca Drăgușanu apare la o terasă, cu cățelușa ei în brațe.

La rândul ei, Bianca Drăgușanu a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie care face cât o mie de cuvinte. A fost surprinsă la restaurant alături de Tristan Tate, pe care îl îmbrățișează cu foc, gesturl ei tandru arătând cât de îndrăgostită este.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: EXCLUSIV/ Ovidiu Grosu trăiește în Danemarca, dar își amintește perfect de adolescența în Videle. 'Viorica Dăncilă mi-a fost profă și Carmen Dan colegă, mergeam la cules de mușețel!'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii