PRIMA IMAGINE CU IULIA VÂNTUR, în pelicula de la Bollywood, „O TERI”! Iată CUM SE UNDUIEŞTE ROMÂNCA NOASTRĂ ÎN TRAILERUL FILMULUI! FOTO&VIDEO

27 februarie 2014 11:23

Multă lume aşteaptă cu sufletul la gură să o vadă pe Iulia Vântur în rolul de debut la Bollywood, din pelicula „O Teri”. O primă imagine cu ea, în care apare în straie indiene, a fost dată publicităţii, iar blonda noastră este extrem de sexy în această ţinută.

Iulia Vântur vine „La Măruţă” unde vorbeşte despre apariţia ei din filmul „O Teri”, prezentând imagini din pelicula în care cântă şi dansează.
Dupa ce a dansat de cateva ori pe ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”, Iulia Vintur are acum prilejul sa danseze alaturi de doi actori indieni foarte indragiti la Bollywood, Pulkit Samrat si Bilal Amrohi, inconjurata de zeci de dansatori profesionisti, in productia „O Teri” care se va lansa in luna martie.
„Ma bucur ca am avut ocazia sa explorez „mirajul bollywoodian”, spune Iulia Vintur, „ca am simtit pe propria-mi piele cum se creeaza astfel de momente artistice pline de emotie, de expresivitate, inconjurata de oameni care iubesc viata, care exprima din tot sufletul acest lucru si se bucura de ceea ce fac.” Starul Pro Tv va povesti azi
„La Maruta” cat timp i-a luat sa invete coregrafia realizata de Remo D’Souza, cel mai bun in acest domeniu din India, cum s-a pregatit, ce costume a purtat si cum s-a simtit in zilele petrecute pe platourile de filmare.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro