22 Iul. 2015 10:03 , de Madalina Ciodaru Burada

PRIMA PIESĂ a lui Gabriel Cotabiță de la revenire! Ascultă aici melodia pe care o va lansa în curând | AUDIO

Distribuie

Cotabiță va termina în curând o piesă începută înainte de a avea probleme de sănătate. Compozitorul Andrei Kerestely a dezvăluit despre ce e vorba. ”Da, este vorba despre o piesă scrisă împreună cu Andrei Tudor, o piesă foarte haiosă, care îl descrie foarte bine pe Gabriel Cotabiță, o piesă veselă, șugubeață, cu subînțeles pentru cine are urechi să audă. El mai vrea să modificăm un vers”, a spus acesta, la Antena Stars, unde a făcut publică și o parte din piesa pe care Cotabiță o va lansa în curând.
Ascultă AICI fragmentul muzical (de la minutul 01:18)
”El are nenumărate planuri de viitor, printre care sper să se includă și un turneu național cu un album pe care regăsesc piesele lui cele mai cunoscute cu o altă orchestrație. Pregăteşte proiecte frumoase şi colaborări cu artişti din ţară. Vocea lui Gabi nu a fost alterată, nu a avut de suferit. Dimpotrivă. El s-a odihnit din punct de vedere vocal și acum este în formă maximă. Cu siguranță, săptămâna viitoaare se va întarce în studio. Este nărăbdător să revină pe scenă”, a mai spus Andrei Kerestely la Antena Stars.
Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti. Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.
 
01:18

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
VIDEO/ Actorul Constantin Zamfirescu e un cofetar fără egal. Face torturi unicat!
Loading...
Comentarii