VIDEO EXCLUSIV/ Primarul Vasile din Las Fierbinți dă lecții de dans pe plajă în Vama Veche

13 septembrie 2017 06:00

Cel mai iubit primar din România, edilul din satul fictiv Las Fierbinți, Gheorghe Ifrim alias Vasile, este profesor de dans nu numai pentru polițistul Robi, ci și pentru toți vamaioții ce au gustat weekendul acesta litoralul.

Profitând de faptul că septembrie a tăiat pofta de litoral multor turiști, popularul actor s-a bucurat de o seară de weekend pe plaja din Vama Veche, unde s-a amestecat printre turiștii ce au ales să și petreacă seara la un cunoscut local de pe plajă. Unde se bea și se dansează pe nisip, la lumina unui bec chior agățat într-un stâlp. Îmbrăcat într-o ținută specifică vamaioților, Ifrim s-a încadrat perfect în peisaj, dovedind și un stil nonconformist de dans, ce amintea de lecțiile amuzante pe care i le-a servit persoanjului Robi (actorul Leonid Doni) într-un episod savuros ”Las Fierbinţi”.

Primarul Vasile din Las Fierbinți dă lecții de dans pe plajă în Vama Veche

În vârstă de 45 de ani, Gheorghe Ifirm (Absolvent al Academiei de Teatru și Film București, promoția 1987, la clasa profesorului Gelu Colceag) este fratele lui Lucian Ifrim, de asemenea actor consacrat, colaborator al Teatrului Bulandra, care a avut și un rol pasager în îndrăgitul serial de televiziune ”Las Fierbinți”. În afară de viața primarului Vasile, pe care o știe întreaga țară, viața actorului Gheorghe Ifrim este una ”la secret”, care nu a fost expusă public în ciuda interesului excercitat de popularitatea căpătată.

Artistul este căsătorit cu Maria Roxana și are doi copii, Ștefan și Cristina. Se pare că ulițele prăfuite din fostul sat pescăresc Vama Veche îl inspiră pe primarul Vasile care a mai fost văzut petrecând acolo la începutul verii, la nunta lui Mihai Bobonete.


VIDEO EXCLUSIV/ Carmen Tănase crede că va fi bunică, dar fiul său nici nu se gândește. ”Am fost în vizită și ne-am certat!”

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro