12 Ian. 2018 11:46

A ratat șansa de a deveni prima doamnă a României. Idila neștiută a lui Traian Băsescu cu Elena | FOTO

Distribuie

Traian Băsescu a avut o idilă cu o tânără pe nume Elena, înainte de căsătoria sa cu Maria, cea care a fost prima doamnă a României.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, este căsătorit de foarte mulți ani cu Maria Băsescu. Din mariajul lor au rezultat două fiice, Ioana și Elena, care i-au făcut bunici pe cei doi.

Fostul cuplu prezidențial al României este unul foarte bine sudat și nimic nu pare să afecteze liniștea dintre Traian și Maria Băsescu.

Cu toate acestea, înainte de mariajul cu Maria, Traian Băsescu a trăit o idilă cu o tânără pe nume Elena, cea care a ratat ocazia de a deveni prima doamnă a României.

Doi tineri studenţi in Constanţa, ea in primul an la Biologie, el boboc la Marină. Destinul a făcut ca ei să se intersecteze la cantina studenţească şi să se indrăgostească. Se intampla in anul 1973. Tânărul era Traian Băsescu, iar tânăra studentă e prima lui iubită, Elena Ștefan, care ulterior a ajuns directoarea școii din Dragalina.

Atunci, Băsescu avea 22 de ani şi abia intrase la Instit u t u l u i de Marină din C o n – stanţa. Tot în anul I, dar la Facultatea de Ştiinţe ale Naturii, era şi Elena Ştefan, o frumoasă şatenă de vârstă apropiată cu a lui Traian, din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi.


Cei doi s-au întâlnit la cantină, s-au plăcut şi… nu a durat mult până au devenit iubiţi, iar viitorul ofiţer de marină a-nceput să-i facă vizite la căminul unde locuia ea.

Ia uite! Aş fi putut să fiu prima doamnă azi! A fost primul meu iubit', i-ar fi spus Elena, devenită între timp Vlăsceanu, unei prietene, arătându-i o fotografie din tinereţe, în care apăreau doi adolescenţi îndrăgostiţi.

Nimeni nu știe de ce s-au despărțit Traian Băsescu și Elena Ștefan, cert este că, la doi ani după separarea lor, fostul președinte al României se însura cu Maria.


Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese


 

Loading...
Comentarii