MENIU CAUTĂ
24 Noi. 2017 13:42

Reacția halucinantă a viceprimarului Sectorului 2 la ultimul eveniment la care a participat Stela Popescu. A șocat pe toată lumea | VIDEO

Distribuie

La ultimul eveniment la care a participat, Stela Popescu a fost alături de viceprimarul Sectorului 2, cel care a fost lipsit de reacție la comportamentul șocant al vedetei.

La ultima apariție în public, starea de sănătate a Stelei Popescu nu era deloc bună. La un moment dat, când a urcat pe scenă pentru a-și primi premiul, la Gala Femeilor de Succes, actrița era incoerentă și a scăpat trofeul din mână. Atunci, organizatorii au decis să cheme un șofer pentru a o conduce acasă.

La evenimentul respectiv, la cățiva pași de mare actriță s-a aflat viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu.

Reacția acestuia este de-a dreptul halucinantă, pare mai degrabă amuzat de situație, nici urmă de îngrijorare.


„Interesant este faptul că PRIVIRILE celor din jur nu exprimă o stare de normalitate. Domnul VICEPRIMAR care îi înmânează „premiul” este absolut uluit de discursul halucinant al actriţei.., Are FIX PRIVIREA UNUI VIŢEL LA POARTA NOUĂ. Dar GHICI CE? Se grăbeşte să îi dea premiul şi să scape de ea. Publicul (din ce îmi dau seama analizând sunetul) este consternat…

Doamna Stela Popescu vorbeşte aproape neinteligibil iar în sală e o linişte mormântală… DAR GHICI CE? Publicul trece peste fiecare moment bizar, aplaudând…

DE CE? Pentru că în mod REAL NIMENI NU SE ÎNTREABĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ!!!
„M-aţi zăpăcit de tot” spune doamna Stela Popescu la un moment dat… „Nu contează, DOAMNA STELA, sunteţi TOTUL pentru TEATRUL şi FILMUL ROMÂNESC ” e replica de complezenţă a tristului amfitrion”, a scris Sever Andrei pe o rețea de socializare.

„Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum nu pentru că eu sunt neorganizată, ci pentru că voi sunteţi…De 20…50 şi…20 şi… am văzut acasă, toată casa mea am…V-am văzut pe voi, pe băieţei, pentru că ei nu m-au chemat. Eu n-am chemat. N-a venit. Nu ştiu de ce. De ce m-aţi chemat, mă, dacă nu m-aţi chemat, să vin la voi aici? …. Am 7.000 de prostii…M-am îmbrăcat, m-am coafat…Sunt plină de draci, că eu am temperament. Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul asta. Sunt al dracului de nervoasă, nu mai vin la voi….Dar eu tot vă iubesc şi vă respect. M-aţi zăpăcit, m-aţi zăpăcit, măi, sunt cuvintele regretatei artiste.

Stela Popescu a încetat din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani. A fost găsită decedată în holul casei de la reședința sa din București. Stela Popescu a fost căsătorită cu Puiu Maximilian, împreună cu care a înfiat o fată, Doinița, care este fiica biologică a cumnatului său. Stela Popescu are o nepoată, Stanca, care este actriță în Germania.


Citește și: Ce s-a găsit în casa Stelei Popescu după moartea acesteia. Detalii care îți dau fiori reci pe șira spinării


 

Loading...
Comentarii