Replica Iulianei Tudor după ce s-a spus că ar fi criticat-o pe Ileana Ciuculete. Ce spune prezentatoarea de televiziune | VIDEO

20 martie 2017 12:35

Replica Iulianei Tudor după ce s-a spus că ar fi criticat-o pe Ileana Ciuculete. Vedeta TV a lămurit lucrurile.

Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie. Despre artista care și-a ascuns ani la rând adevărata vârstă s-a spus că ar fi fost interzisă la TVR pentru că ar fi apărut în ipostaze neconforme cu portul popular.

„Asta am spus, având în vedere ca atunci doamna Ciuculete a apărut cu poalele ușor ridicate. În sensul acesta am afirmat că vedetele pe care le invitam în emisiunea noastra de la TVR trebuie să fie impecabile”, spunea Iuliana Tudor, cea despre care se spune că ar fi pornit așa-zisul scandal.

 

Replica Iulianei Tudor după ce s-a spus că ar fi criticat-o pe Ileana Ciuculete. A cerut un moment de reculegere la un festival de folclor

La cea de-a doua ediție a Festivalului de Folclor Lucreția Ciobanu, Iuliana Tudor a ținut un discurs în memoria celei care a fost Ileana Ciuculete.

„Și dacă am vorbit la trecut, aș vrea să fiți de acord cu mine că este foarte potrivit în acest moment, astăzi chiar, să păstrăm un momentde reculegere pentru Lucreția Ciobanu, dar și pentru o altă voce care a plecat zilele acestea dintre noi, lăsând folclorul românesc, muzica tradițională românească fără mult din ceea ce a însemnat bucuria pe care a transmis-o atâtora, celor care au ascultat-o și au iubit-o. Așadar, vă rog să ținem împreună un moment de reculegere, pentru Ileana Ciuculete”, a spus Iuliana Tudor în deschiderea Festivalului Lucreția Ciobanu.

Pe pagina sa de Facebook, Iuliana Tudor a fost criticată de o admiratoare:

„Dumnezeu să o ierte! Oare doamnă Iuliana Tudor ,pe care vă admir , dar îmi vine în cap mereu o întrebare: aveți cumva mustrări de constiință? Nu vă acuz, dar aşa îmi vine să vă întreb. Știți cîteodată e bine să nu judecăm si să calificăm noi oamenii, că si noi sîntem supuşi greşelii! O zi bună !”.

„Nu înțeleg întrebarea, cu tot respectul. A ține un moment de reculegere în memoria cuiva nu are legătura cu nicio mustrare de conștiință, ci doar cu o atitudine creștinească. În astfel de momente, doar cine nu are cuviință face din pierderea cuiva o știre presărată cu senzațional și neadevăruri! Va mulțumesc pentru gândul bun!”, a venit replica prezentatoarei de televiziune.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro