Robert Downey Jr., CEL MAI BINE PLĂTIT ACTOR din LUME. CE SUMĂ COLOSALĂ a câştigat într-un an

22 iulie 2014 08:10

Actorul Robert Downey Jr. este cel mai bine plătit actor de la Hollywood, potrivit topului întocmit de revista Forbes. Starul a câştigat 75 de milioane de dolari anul trecut.

Robert Downey Jr., care a jucat în francizele cu mare succes la public „Omul de oţel” şi „Răzbunătorii”, ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Fostul campion la wrestling Dwayne „The Rock” Johnson, în vârstă de 42 de ani, care a jucat în „G.I. Joe: Represalii” (2013) şi în seria „Furios şi iute”, a urcat pe locul al doilea de pe locul cinci, cu venituri de 52 de milioane de dolari, urmat de actorul Bradley Cooper, pe poziţia a treia, cu venituri de 46 de milioane de dolari, obţinute în mare parte din franciza „Marea mahmureală 3/ The Hangover Part III”.

Actorul Leonardo DiCaprio a avut un an extrem de profitabil, după ce a jucat în „Marele Gatsby” şi „Lupul de pe Wall Street”, care i-a adus o nominalizare la Oscar, şi se situează pe locul al patrulea, cu încasări de 39 de milioane de dolari, urmat îndeaproape, pe locul al cincilea, de starul din „Thor” Chris Hemsworth, cu venituri de 37 de milioane de dolari.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro