MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 14:33

Rocsana Marcu și-a ieșit din minți. „Orice nemernică poate intra la vestiare?” | FOTO

Distribuie

Rocsana Marcu s-a enervat la culme după ce o persoană a spart vestiarele de la sala de sport unde aceasta se antrenează.

Rocsana Marcu, care anul acesta s-a despărțit de iubit, a trecut printr-o situație extrem de neplăcută la sala de sport. Blonda a fost șocată de faptul că o persoană a intrat fără să fie controlată la vestiare și le-a spart.

Rocsana Marcu, care a dat în judecată postul de televiziune la care a lucrat, a explicat pe contul său de pe o rețea de socializare ce s-a întâmplat.

„Nu obișnuiesc să mă enervez atât de ușor, dar mi-aș dori să intre în mâinile mele (dacă nu a reușit deja Poliția să o găsească) cea care sparge vestiarele de la… și fură genți sau ce mai găsește pe acolo. Cât de fraieri să fim să plătim abonamente la cea mai renumită sală de fitness din România și să nu fim în siguranță (măcar acolo)?

Orice nemernică poate intra în vestiare fără să aibă abonament, cartelă sau fără să i se cunoască identitatea? O infractoare poate opera liniștită prin genți, lângă copiii noștri, în timp ce îi pregătim pentru înot sau alte activități?”, a comentat Rocsana Marcu pe pagina sa de internet.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Loading...
Comentarii