10 Iul. 2017 11:20

Sanda Ladoși îi dă lovitura de grație Innei. “Este foarte frumușică, dar fără voce” | VIDEO

Distribuie

Sanda Ladoși a lăsat deoparte diplomația și a spus exact ce părere are, din punct de vedere profesional despre Inna.

Sanda Ladoși este una dintre cântărețele generației de aur a muzicii românești. Artista, care recent a fost surprinsă în ipostaze extrem de apropiate cu șeful său de la Circ, Bogdan Stanoievici, a fost invitată la emisiunea “Pulsul Zilei”, moderată de Radu Andrei Tudor la TVR.

La emisiunea respectivă, care are un rating pe zi ce trece mai bun, Sanda Ladoși a răspuns unei serii de întrebări incomode puse de moderatorul Radu Andrei Tudor, la rubrica “Knockout”.

Printre altele, Sanda Ladoși a fost prima vedetă care a venit în platoul emisiunii și a avut curajul să spună un nume de artist care nu are voce și care nu ar avea ce să caute în showbizul românesc. Ea a menționat-o pe Inna, una dintre cele mai de succes artiste atât în România, cât mai ales în străinătate.

Sanda Ladoși îi dă lovitura de grație Innei. “Eu vorbesc strict de voce și strict profesional”

Inna a plâns, după decizia sa din semifinală

  • “Spune-mi un artist care nu merită să fie la radio, un artist care nu are o o voce…”, a întrebat-o moderatorul pe Sanda Ladoși.
  • “Din păcate, e o listă”, a răspuns cântăreața.
  • “Spune-mi unul”, a insistat prezentatorul Radu Andrei Tudor.
  • “N-aș vrea să se ia personal, că n-am treabă cu nici unul. Dar, din păcate, Inna este o persoană foarte frumușică, dar fără voce”, a spus artista.
  • “Inna n-ar merita să ajungă să fie difuzată la radio…”, a comentat moderatorul.
  • “Inna merită orice pe lumea asta, pentru că este șansa ei. Eu vorbesc strict de voce și strict profesional. N-am nici o problemă cu persoana”, a adăugat Sanda Ladoși.
  • “Felicitări pentru sinceritate. Este o premieră. Singurul artist care a trecut prin rubrica Knockout și a spus un artist care nu merită să fie difuzat la radio”, i-a spus Radu Andrei Tudor.
  • “N-are legătură cu persoana”, a încheiat Sanda Ladoși.


Te-ar putea interesa și: Margareta Pâslaru, umilită de francezi! Ce-a ajuns să facă după ce aceștia au râs de ea


Sanda Ladoși a vorbit și despre regretele sale

Întrebată dacă s-a gândit să renunțe la muzică după participarea la Eurovision, Sanda Ladoșia fost la fel de sinceră. “N-are legătură cu participarea la Eurovision. Pur și simplu, la doi ani, am rămas însărcinată și am decis, aducând pe lume niște copii, să mă ocup de ei, pentru că e responsabilitatea asumată. N-are nici o legătură cu Eurovisionul. Pur și simplu a fost o conjunctură”, a explicat ea.

Radu Andrei Tudor a plusat apoi și a vrut să știe dacă artista regretă că unele piese ale sale nu ajung să fie difuzată la radio. “Sunt niște frustrări, fără discuție. Și sunt niște întrebări fără răspuns, dar, în general fiind o persoană optimistă, nu stau să mă lamentez și merg mai departe”, a afirmat cântăreața.


Citește și: Maria Dragomiroiu dezvăluie, în sfârșit, secretul părului său! Cum poți să ai păr mai frumos cu oțet, usturoi și gălbenuș

Loading...
Comentarii