Sanda Ladoși și-a lăsat copiii pe mâna fostei soții a lui Cătălin Crișan

30 ianuarie 2016 21:38

Lucia Bubulac, fosta soţie a lui Cătălin Crişan, i-a prescris Sandei Ladoşi reţeta miraculoasă graţie căreia băiatul şi fata sa şi-au întărit imunitatea

sanda_ladosi_fetita_ioana_copii_7_incercari.jpg

Lucia Bubulac, fosta soţie a lui Cătălin Crişan, îmbină cât se poate de bine cariera muzicală cu cea de doctor. În calitate de medic de familie, artista care s-a lansat pe piaţa muzicală în anul 1999, cu albumul ”Lacrimi de nisip” a reuşit să facă minuni pentru cei doi copii ai Sandei Ladoşi.

Aceasta le-a prescris, în urmă cu ceva timp, o reţetă miraculoasă, graţie căreia Bogdan şi Ioana sunt feriţi de bolile sezonului, de răceli sau gripe.

”Lucia este medicul nostru de familie. I-a mai zis şi ce antioxidanţi trebuie sa le dau, în fiecare toamnă. Le pregătesc de câţiva ani miere cu cătină şi pot spune că de atunci copiii mei nu mai răcesc aşa des, chiar dacă merg la şcoală şi grădiniţă şi au şi alte activităţi. Nu le-am făcut nici un vaccin dintre cele opţionale, şi doar pe acelea care au fost obligatorii şi pe care le fac aproape toţi copiii”, a mărturisit Sanda ladoşi pentru Libertatea.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro