MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 10:56

Sanda Ladoși vorbește despre căsnicia sa. „Cu suișuri și coborâșuri”

Distribuie

Cântăreața Sanda Ladoși a făcut mărturisiri despre Ziua Îndrăgostiților, dar și despre viața și căsnicia sa în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune.

Sanda Ladoși este căsătorită de foarte mulți ani cu Ștefan Tache, cel alături de care a fost săltată de DIICOT în luna noiembrie a anului trecut.

De ziua Îndrăgostiților, Sanda Ladoși a acordat un intervi pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a mărturisit că nu este înnebunită după Valentine’s Day.


„Declaraţii în dragoste, în mod special, n-aş putea să spun că am reţinut ceva de-a lungul timpului, eu sunt romantică dacă vrei, dar, totuşi, la mine faptele vorbesc. Iar Valentine’s Day nu este o sărbătoare cu care să fiu obişnuită, pentru că nu e a noastră. 19 ani, anul acesta.

O căsnicie ca toate celelalte, cu suişuri şi coborâşuri, pentru că nu există viaţă lină nicăieri. Cred că până la urmă trebuie tratat cu maturitate orice problemă care apare, în măsura în care se poate. Eu am crescut cu valorile noastre vechi, Dragobetele nici ăla nu era pe vremea când eu eram copil, o tratez precum o chestie comercială şi trece.

 Am avut o viaţă destul de tumultoasă, am muncit foarte mult, am fost foarte mult plecată…. Am făcut mult sport, tonifiere, la mine asta e reţeta. Pe perioada rece am mai lăsat-o cu alergatul, mi-e teamă să nu mă îmbolnăvesc.

 Mănânc de toate, dar nu mănânc mult, am avut o perioadă destul de aglomerată, dimineaţa sunt cea care duc copiii la şcoală, mă îngrijesc ca ce ţine de mâncare şi aprovizionare, plec la birou, ajung şi la 11 şi jumătate noaptea de la repetiţii', a declarat Sanda Ladoşi, care anul trecut a reușit să slăbească 15 kilograme.


Citește și: EXCLUSIV | Electronice despre care nu știai că sunt românești. Cum cuceresc produsele autohtone consumatorii sub branduri germane sau americane


 

Loading...
Comentarii