19 Ian. 2016 10:53 , de Ana Hațeg

Scandal uriaș în showbiz! Concertul trupei Generic, anulat în ultima clipă, iar fanii au fost lăsați cu ochii în soare!

Distribuie

Oamenii care au rezervat bilete, ce au costat între 10- 25 lei, au fost rugați să ajungă la berărie până în ora 21.30 ca să nu piardă mesele rezervate. Însă, după mai multe ore de așteptare, pe scenă nu era nici urmă de trupă, ci doar fum. Imediat după miezul nopții, publicul a început să aplaude, sperând că astfel trupa va veni pe scenă, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Potrivit site-ului metropotam.ro, abia la 00.30 un angajat a urcat pe scenă și i-a anunțat la microfon pe spectatori că s-a anulat concertul, întrucât trupa a cerut tarif dublu, pentru a urca pe scenă, după ce au văzut că toate biletele sunt epuizate, iar conducerea berăriei a refuzat această cerere.
„Dragi prieteni, ne cerem scuze pe această cale pentru faptul că Dan Ciotoi & Generic au refuzat să cânte pentru publicul prezent în Berăria H. După cum am comunicat şi aseară, Dan Ciotoi & Generic au solicitat creşterea onorariului chiar înainte de a urca pe scenă, ameninţând că altfel nu vor cânta, lucru inacceptabil şi total unfair din punctul nostru de vedere”, au scris reprezentanții berăriei și pe pagina evenimentului. În ciuda huidulelilor din sală, angajatul care a anunțat anularea concertului, a precizat că pentru neplăcerile create toți oamenii prezenți vor primi bere gratis. Cu toate acestea, pe pagina evenimentului de pe facebook, oamenii au depus o serie de plângeri și nemulțumiri și își cer înapoi banii pe consumați, precizând că între 21:30 si 00:30 “nu stai pe un pahar de apa plată”.

Dan Ciotoi neagă că a cerut bani mai mulți

De asemenea, și Dan Ciotoi a venit imediat cu o replică pe rețeaua de socializare, negând că ar fi cerut un tarif mai mare. „Ne pare rău față de publicul nostru, care a venit la concertul nostru că nu am onorat prezența din 15 ianuarie, dar ne-au înșelat. Nu au vrut să ne platească cand ne-am cerut drepturile și ne-au invitat să plecăm. Radu Dragomir, manager events, împreună cu impresarul George Iene, ne-au invitat să părăsim incinta dacă nu ne convine. Cu altă ocazie ne vom revanșa față de dumneavoastră. Nu credeți anunțurile făcute pe scenă, este doar o prezentare a situației în favoarea lor”, a scris Dan Ciotoi, liderul trupei Generic.

Bere gratis și concert al formației Azur pentru clienții păcăliți

„Cum e posibil ca un restaurant de acest nivel să se preteze la așa ceva? Prea puțin important este ce au cerut cei de la Generic, vina este în totalitate a organizatorilo! De ce nu aveau un contract semnat pe o anumită sumă de bani? Cum își permit să organizeze un așa eveniment cu sute de oameni fără o asigurare prealabilă? Nu este vina celor ce uramu să cânte absolut deloc. Eu vin acolo ca spectator,ba mai mult, în calitate de consumator, nu mă interesează absolut deloc jocurile din culise. Pe mine nu mă interesează negocierile din spate! Treaba asta este a organizatorilor! Urât să iasă pe scenă și să arunce vina pe formație! Măcar invitați pe scenă „Bere Gratis” ca să faceți haz de necaz”, a scris și unul dintre spectatorii, dezamăgit de situția creată.
Mai mult, pentru a-și împăca clienții, reprezentanții berăriei au anunțat că pe 29 ianuarie vor organiza un concert cu Formaţia Azur şi Nelu Vlad, la care toţi plătitorii de bilete la concertul Generic vor avea intrarea gratuită şi câte două beri din partea noastră.
Foto: muzica.metropotam.ro

Loading...
Comentarii