10 Ian. 2016 21:45

Secretul Mihaelei Borcea! A acceptat-o pe Alina cu ajutorul unui maestru reiki şi al călugărilor | EXCLUSIV

Distribuie

Mihaela Borcea a reuşit să-şi păstreze calmul şi să aibă un comportament care necesita multă stăpânire de sine când Borcea a părăsit-o, apoi când s-a recăsătorit cu amanta Alina Vidican şi mai târziu când i-a trimis-o pe aceasta din urmă la salonul de înfrumuseţare să aibă grijă de ea.
Cum a făcut Mihaela să-şi păstreze calmul în momente în care oricare altă femeie ar fi explodat de furie? Ei bine, fosta doamnă Borcea a avut ajutor paranormal din partea unui maestru reiki renumit, Ovidiu Dragoş Argeşanu, terapeutul multor vedete din România. Acesta a echilibrat-o energetic, ajutând-o să depăşească pas cu pas fiecare moment de cumpănă din căsnicia ei cu Borcea.

A luat calea mănăstirilor din Grecia

Încă din perioada căsniciei cu dinamovistul, Mihaela a fost foarte îngrijorată de intoxicaţiile cu metale grele pe care doctorii le descopereau atât în analizele ei medicale, cât şi în cele ale partenerului ei. Imediat, Mihaela a luat cabinetele medicale la rând, apoi pe cele de medicină alternativă, naturistă, dar şi calea mănăstirilor. În acea perioadă l-a cunoscut pe Argeşanu, cel care avea să-i devină mentor spiritual.
Femeia îl întâlnea periodic şi acesta îi făcea echilibrări energetice, dar o şi învăţa cum să-şi facă singură procedurile, după ce a iniţiat-o. Tot el a sfătuit- o să apeleze la ajutorul lui Dumnezeu, iar Mihaela a luat calea mănăstirilor din Grecia, printre care şi cea unde se află moaştele Sf. Nectarie sau ale Sf. Spiridon. Rugăciunile nu i-au readus bărbatul acasă, dar au ajutat- o să treacă admirabil peste momente în care oricine altcineva ar fi răbufnit şi s-ar fi scandalizat.

Comentarii