MENIU CAUTĂ
21 Ian. 2016 09:23

Serghei Mizil și-a ieșit din minți! O face praf pe Monica Tatoiu

Distribuie

Monica Tatoiu a făcut comentarii acide la adresa Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea, comentarii care l-au enervat teribil de tare pe Serghei Mizil.

Monica Tatoiu a criticat-o pe Valentina Pelinel pentru faptul că nu ar avea liceul terminat, dar și pentru presupusa relație cu Cristi Borcea.

Comentariile binecunoscutei femei de afaceri l-au stârnit pe Serghei Mizil, care a sărit la gâtul acesteia în cadrul emisiunii „Agentul VIP”, de la Antena Stars.

„Eu nu înțeleg de ce această femeie, dacă e femeie, ce caută ea de se bagă în viețile tuturor. Din punctul meu de vedere, ea nu este un etalon. Are trei căsătorii. Ea de ce s-a căsătorit de trei ori și nu a rămas la primul bărbat? Care este problema ei? În primul rând, este o nesimțire să te iei de o persoană care este căzută. la pârnaie, chit că o duce bine, nu ești în largul tău ca să-i dai răspuns acestei femei care se bagă ea peste tot unde nu-i fierbe oala. Ea știe absolut tot. Știe când vine uraganul…

Omul (n.r. Crsiti Borcea) și-a asumat. Din 2010, în relație cu Pelinel. de șase ani. Nu este o chestie care s-a întâmplat acuma. pelinel a avut bunul simț să nu spună viața grea pe care a avut-o cu Boureanu. Dacă e așa bun Boureanu, i-al tu… Să văd ce o să iasă din Boureanu și Tatoiu – un kil de brânză telemea… Eu nu știu ce caută Tatoiu în toate emisiunile… Dacă o văd noaptea pe stradă și mă întreabă cât e ceasul i-l dau și o rup la fugă…”, a declarat Serghei Mizil.

monica tatoiu

monica tatoiu

„Ce legătură are cartea cu copiii și cu familia. Acuma, dacă am opt clase nu mai pot să fac copii că vrea Tatoiu să fiu profesor doctor universitar?”, a mai spus el.

Valentina Pelinel devine mamă anul acesta

Valentina Pelinel este un fost model, care s-a bucurat de succes pe plan internațional. la începutul acestui an, blonda a stârnit mare vâlvă în showbiz-ul autohton, după ce a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Despre viitorul bebeluș se spune că ar fi al omului de afaceri Cristi Borcea, cel care în prezent se află la închisoare. Fostul acționar de la Dinamo este căsătorit cu Alina Vidican. La rândul ei, Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu.

Loading...
Comentarii