SILVIU PRIGOANĂ spune lucrurilor pe nume! MOTIVUL pentru care afirmă că o MAI TOLEREAZĂ pe BAHMUŢEANCA!

09 septembrie 2014 04:31

De-a lungul anilor, omul de afaceri Silviu Prigoană şi soţia sa, Adriana Bahmuţeanu, au avut o relaţie cu năbădăi, presărată cu multe scandaluri. Nici acum situaţia nu este pe roze între cei doi.

Omul de afaceri Silviu Prigoană şi prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuţeanu au un mariaj cu scântei. Deşi au fost împreună în vacanţă în Bulgaria, relaţiile dintre cei doi nu par să se fi îmbunătăţit.
Într-un interviu pe care Silviu Prigoană l-a acordat pentru www.ziarulring.ro, el a mărturisit că o tolerează pe consoarta sa doar de dragul cvelor doi copii ai lor.
„Adriana are o mică problemă: e înconjurată numai de persoane necăsătorite sau divorţate. În cercul ei de prieteni nu ai cum să discuţi despre copii, deoarece aceşti prieteni nu au copii ei vorbesc despre distracţii. Ei nu ştiu cum e să ai copil şi să aibă febră. Cum am plecat cu copiii în Germania, ea s-a întors doar la 4 dimineaţa. În casă, o tolerez pe Adriana pentru că e mama copiilor mei”, a afirmat omul de afaceri.
Ce ar trebui să facă să redevenim o familie? Nu trebuie să facă nimic. Să facă ce vrea. Eu nu mă mai cert. Nevastă-mea când vine în casă tace din gură, nu ne certăm… Că are ea păreri şi o falsă impresie că e mereu o circotecă în familia noastră…e treaba ei. În casă nu îi aude nimeni gura. Noi am avut un schimb de replici doar la TV. Eu am viaţa făcută şi refăcută. Fericirea mea constă în sănătatea copiilor mei, că fericirea ne-o facem singuri. Nu mă mai interesează o altă femeie”, a adăugat el.
„Nevastă-mea nu şi-a asumat niciodată copiii. Au fost făcuţi cu forţa, eu i-am dorit”, a încheiat omul de afaceri.

 
 
 
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro