MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 15:22

Situație șocantă în familia Israelei Vodovoz. Fiica acesteia a născut prematur după ce a fost agresată de Liviu Arteni

Distribuie

Israela Vodovoz nu a avut o viață ușoară alături de fostul ei soț, Liviu Arteni. Acesta a agresat-o pe fiica ei, care era gravidă și care a născut prematur.

Israela Vodovoz a fost căsătorită timp de mai mulți anii cu un bărbat mai tânăr de cât ea, Liviu Arteni, de care a divorțat. În cartea sa autobiografică, Israela Vodovoz povestea despre un incident extrem de neplăcut care a avut loc în familia ei. Liviu Arteni, care este de negăsit după moartea femeii de afaceri, a agresat-o pe fiica Israelei Vodovoz. Aceasta era însărcinată și a ajuns să nască prematur din cauza celor întâmplate cu Liviu Arteni, care după divorțul de Israela Vodovoz a ajuns să cerșească pe străzi.

Fiica mea Hilla este o femeie puternică, o mamă extraordinară, director de firmă care se mândrea că îmi seamănă. Nu a știut și nu a văzut niciodată violența domestică până ce încercând să-l linișteasca pe abuzatorul băut (n.r. Liviu Arteni), care urla în timp ce oaspeții se odihneau la pensiune, a fost împinsă peste mine și am căzut amândouă.

Ea era gravidă în luna a cincea. Nepoțica mea Sol s-a născut prematur la șapte luni, după ce mama ei a stat atunci la pat o lună de la incident. Sol a avut un kilogram la naștere. Greu, dar Slavă Domnului este bine. Hilla a pus punct și nu a mai acceptat să vorbeasca cu el', mărturisea Israela Vodovoz într-un pasaj din cartea sa autobiografică.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Loading...
Comentarii