MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 12:00

EXCLUSIV/ Smiley e cu gândul la vacanță, dar n-are timp de ea. Visează să ajungă în Peru, la Machu Picchu

Distribuie

Smiley nu are vacanță vara asta. Într-o perioadă în care cei mai mulți dintre noi își plănuiesc concediul, alegând destinații și făcând rezervări, îndrăgitul cântăreț și prezentator de la Românii au talent” are alte treburi pe cap. De fapt, cam tot anul are alte treburi pe cap, pentru că, spune el, numai prin ianuarie se deschide și pentru el fereastra spre relaxare...

Vacanță de vară nu prea am defel, doar așa… vreo două-trei zile de relaxare la final de săptămână. E o perioadă destul de aglomerată, în care am concerte, mi-am propus să stau mai mult în studio, pentru am început să lucrez la mai multe piese în limba engleză. În plus, dincolo de proiectul Smiley, sunt toate proiectele HaHaHa Production, pentru care trebuie să pregătim lansări pentru perioada de toamnă. Așa că reușesc să îmi iau vacanță mai mult la început de an și mai puțin vara', ne-a mărturisit îndrăgitul cântăreț.

De altfel,  el chiar a fost la începutul anului într-o vacanță, în Thailanda, alături de Gina Pistol, despre care s-a aflat încă de anul trecut că ar fi iubita lui neoficială.

Viața asta aglomerată de proiecte nu-l împiedică însă pe Smiley să se gândească la momentul în care va reuși să ajungă într-un loc la care visează de multă vreme: ruinele incașe Machu Picchu, un sit absolut fabulos aflat la 2.430 m altitudine, în Munții Anzi din Peru, care a fost inclus în patrimoniul Unesco în anul 1983. Îl împiedică doar faptul că Orașul pierdut al incașilor' este foarte departe și ar implica mult timp', timp pe care el, deocamdată, nu-l are…

Smiley nu are vacanță vara asta. Trage tare pentru concertul de la Arenele Romane!

Cel mai presant, acum, pentru Smiley este acum concertul de la Arenele Romane, pentru care repetă de zor – desigur, în afară de zilele de vineri, când are live-uri la Românii au talent'. E deja al patrulea an consecutiv în care voi urcă pe scenă de la Arenele Romane și simt, de fiecare dată, alte emoții, parcă mai intense. Mă gândesc de aproape un an la această confesiune de pe 2 iunie. De fiecare dată când lansam o piesă nouă de pe albumul «Confesiune», îmi imaginam cum va arată momentul din concert în care o voi cânta live… Nu mai e mult până atunci, suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile, punem la punct detaliile, repetăm fiecare moment care va fi pus în scenă. Anul acesta ne-am propus ceva supercurajos, ceva ce nu s-a mai făcut niciodată la Arenele Române. Cumva, întreg publicul va fi inclus în spectacol, vom încerca să creăm din scenă un spațiu fără limite pentru oameni. Vreau că experiență concertului «Confesiune» să fie una personală, unu la unu', ne-a mărturisit cântărețul, care luna trecută și-a deschis sufletul pentru Libertatea, dezvăluind în premieră o mulțime de lucruri neștiute despre el.

Cătălin Botezatu și Mihai Găinușă au fost la templul incaș în urmă cu câțiva ani

Cătălin Botezatu a ajuns acolo în urmă cu nouă ani. Designerul, jurat în emisiunea Bravo, ai stil!', de la Kanal D, a inclus situl incaș în traseul pe care l-a urmat în America de Sud într-o vacanță generoase de trei săptămâni, în timpul căreia a vizitat Peru, Argentina, Brazilia, Ecuador și Insulele Galapagos. Chiar în prima zi a anului 2009, după ce un Revelion petrecut în capitala peruană, Lima, el a plecat spre Cuzco, iar de acolo a urcat la Machu Picchu.

Mihai Găinușă a fost la templul incaș în 2013, când încă prezenta emisiunea Cronica Cârcotașilor' la Prima TV, motiv pentru care vacanța lui a fost documentată video și difuzată pe post, sub titulatura Călătoriile lui Mișu – Un Cârcotaș în Peru'.

După un zbor epuizant, de 16 ore cu escală, până la Lima, am luat un alt avion până la Cuzco, în Valea Sacră a incașilor. De acolo, am urcat în trenul special spre Aqua Calientes, singurul acces spre Machu Picchu. De la tren a urmat un autobuz, care ne-a dus până la situl istoric, la cel mai bine păstrat oraș din Imperiul Incaș, oraș nedescoperit niciodată de conquistadorii spanioli. Am fost și a doua zi să prind răsăritul în Machu Picchu, la Intihuatana, piatra de care preoții incași‚ «legau» astrul ceresc', a povestit Mihai la întoarcere.


EXCLUSIV. Cornel Tăbăcaru, rezident român în Costa Rica: Toți mă întreabă de Elena Udrea'

Loading...
Comentarii