MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 10:33

Soțul Andreei Tonciu și-a aniversat ziua de naștere. Petrecere pe cinste cu nașii Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf | VIDEO

Distribuie

Andreea Tonciu și-a aniversat soțul, Daniel Niculescu. De la petrecere nu au lipsit nici nașii celor doi, impresara Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu l-a aniversat zilele acestea pe soțul ei, Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță, Rebecca.

Andreea Tonciu și partenerul ei de viață au făcut petrecere alături de persoanele foarte apropiate. S-au distrat în compania unor prieteni, dar și a nașilor lor de cununie, impresara Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

„Astăzi este despre tine, despre tatăl copilului meu, despre soțul meu, despre omul care mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lumea asta❤️❤️❤️ Îți doresc să fii fericit alături de mine și de Reby, te iubim!!!! La mulți ani, la mulți ani tati, Reby și mami te iubesc mult!❤️❤️❤️ „, a scris Andreea Tonciu pe contul său de socializare în ziua în care și-a aniversat partenerul de viață.

Momentul tortului de la petrecerea lui Daniel Niculescu a fost filmat de nașa Anamaria Prodan.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni' VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Balanţă pentru săptămâna 19-25 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii