Soţul Israelei a recunoscut ceea ce mulţi bănuiau! După aproape un deceniu a spus că nu iubirea l-a legat de femeia de afaceri

22 martie 2016 07:09 De: ,

Liviu şi Israela s-au căsătorit în urma cu aproape zece ani, însă numeni nu dădea vreo şansă relaţiei dintre ei, pe motiv că diferenţa de vârstă e prea mare. Mulţi au spus chiar că bărbatul s-ar fi căsătorit cu femeia de afaceri doar pentru averea pe care o deţinea.

BREAKING NEWS – ATENTAT PE AEROPORTUL DIN BRUXELLES -11 MORȚI

În prezent cei doi sunt la un pas de divorţ, iar soţul Israelei a făcut o mărturisire şocantă, în cadrul unei emisiuni tv. Astfel că Liviu nu s-a mai putut abţine şi a spus adevărul. „Nu te-am iubit o secundă. Eşti mulţumită? Eu sunt actor şi am jucat bine”, a declarat Liviu la Antena 1.

Israela Vodovoz (68 de ani) recunoaşte că are mari probleme în căsnicie, deoarece soţul ei bea foarte des. Când este în stare de ebrietate, spune ea, Liviu devine agresiv, lucru pe care nu îl mai poate suporta. În plus, menţionează femeia de afaceri, tot din cauza alcoolului nu a mai întreţinut relaţii intime cu Liviu de peste doi ani.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro