13 Ian. 2018 08:00 , de Florian Gheorghe

Știrista Ioana Maria Moldovan devine astăzi mămică! Caz rar în showbiz, va naște natural

Distribuie

Zi mare pentru frumoasa știristă Ioana Maria Moldovan, care va deveni astăzi mămică. Ioana Maria Moldovan este căsătorită cu Marian Galeș, fratele lui Cornel Galeș.

Prezentatoarea emisiunii 'Inima României' de la  Prima TV s-a prezentat deja cu emoții, bagaje și cu kitul de colectare a celulelor stem la spital. În timp ce multe celebrități preferă să nască la clinici private, unde plătesc mii de euro, Ioana se numără printre vedetele care au încredere în sistemul de stat românesc și a ales să aducă pe lume primul său copil la la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București.

O  adevărată mamă eroină, Ioana Iulia Moldovan (35 ani) a ales să nască pe cale naturală,  în ciuda emoțiilor cu care se confruntă, de aducerea pe lume a copilului urmând să se îngrijească Dr. Raluca Uzum.

Știrista Ioana Maria Moldovan devine astăzi mămică!

'Îmi este aproape de 12 ani, mai mult decât o prietenă dar tot  am emoții', ne-a declarat crainica ce urmează să aducă pe lume un băiat, pe Andrei Ioan. 'Pe perioada sarcinii am luat 16 kilograme în greutate, m-am cântărit de patru ori. Consider că cel mai important e să fim sănătoși, restul nu mai contează', adaugă Ioana Maria Moldovan care, să prindă încredere, a 'inspectat' și vineri clinica unde va fi internată, pentru a se familiariza cu locul și a-și alunga emoțiile .

'Echipa medicală e pregătită. La fel și eu!', a adaugat prezentatoarea de televiziune, care are o relație ce durează de 12 ani cu Marian Galeș, fiind cumnata lui Cornel Galeș.

CITESTE SI: EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel. Scos din celebrele reclame pentru un lanț de farmacii!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii