13 Apr. 2018 14:33

Surpriza de care a avut parte Andreea Esca în avion. „Pansament peste rana mea”

Distribuie

Andreea Esca a avut parte de o surpriză foarte plăcută în timpul unui zbor cu avionul către Londra.

Andreea Esca, care este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandre Eram, a plecat la Londra.

Andrea Esca, care nu a intrat din prima la facultate, a avut parte de o surpriză din partea unor pasageri, care i-au cerut să facă poze și i-au spus păsurile lor.

„Sunt în W… spre Londra. O doamnă drăguță mă roagă să fac o fotografie cu băiețelul ei , care îmi oferă politicos și o bomboană cu lapte. Facem poză și ultima frază pe care mi-o spune este: Vă mulțumim pentru ce faceți pentru țara noastră!'.
 A venit că cel mai frumos compliment dar și că un pansament peste rană mea, că nu fac destul. Nu trec 5 minute și se apropie o altă doamnă să mă roage același lucru, pentru fiul ei.

Îmi spune că a fost într-un reportaj de la Știrile Protv acum niște vreme pe când lucra în Spania și că de doi ani s-a întors în țară, că-i era dor de acasă', și merge doar în vizită la fiica ei, care lucrează la Londra. Sunt fericită când aflu că a hotărât să revină în România ca și cum aș fi recuperat o prietenă.

Sunt fericită că România a recuperat un român. Și o întreb surâzătoare dacă acum îi este bine. Nu, ne omoară birocrația, tot felul de probleme, dar sunt cu ai mei…'. România, te iubesc!”, a povestit Andreea Esca.


Citește și: EXCLUSIV/Bogdan Munteanu, omul care știe tot ce se întâmplă cool în oraș. Fost politehnist, fost corporatist, acum promoter de underground


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un bărbat mătură ca să ia rechizite copiilor. Nu primește bani, cu puncte
Loading...
Comentarii