MENIU CAUTĂ
08 Mar. 2018 18:44

Susan Sarandon a spus că Paul Newman i-a dat o parte din salariul său când a fost plătită mai prost

Distribuie

Actrita de la Hollywood Susan Sarandon a dezvăluit că regretatul Paul Newman i-a dat o parte din salariul său atunci când au jucat împreună și ea a fost plătită mai prost decât el, scrie BBC News.

Sarandon nu a spus când s-a întâmplat acest lucru, dar presa speculează că a fost vorba de filmul Twilight din 1998, când cei doi au jucat alături de Gene Hackman.

Sarandon a declarat pentru BBC 5 că a descoperit că cei doi coparteneri ai ei de sex masculin erau plătiți mai mult decât ea. Atunci, Newman s-a ridicat și a spus: „Ei bine, îți dau o parte din banii mei”.

„Emma Stone a declarat o dată public că a avut parte de plată egală pentru că partenerii ei masculini au insistat asupra acestui lucru şi au renunţat la o parte din banii lor. Acest lucru mi s-a întâmplat şi mie cu Paul Newman o dată, când am făcut un film cu el, acum multă vreme. Producătorii au spus că nu erau favorizați în cadrul proiectului, dar asta a fost valabil doar pentru cei doi bărbați. El a făcut un pas înainte și a spus: ‘Ei bine, îți dau o parte din banii mei. Deci, a fost o comoară', a spus actrița la radio.

Susan Sarandon, în vârstă de 71 de ani, care spune că acum pune politica mai presus decât actoria, a mai afirmat că, în opinia ei, vor exista mereu bărbaţi la Hollywood care vor încerca să profite de femei pentru a le acorda roluri.

„Ceeea ce nu vrem să avem este exploatarea şi să-i avem pe aceşti Harvey Weinstein ai lumii şantajându-ne pe noi şi proiectele noastre – acesta este lucrul cel mai abject”, a mai spus Susan Sarandon.


Citește și: Care este averea lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii