08 Mar. 2018 18:44

Susan Sarandon a spus că Paul Newman i-a dat o parte din salariul său când a fost plătită mai prost

Distribuie

Actrita de la Hollywood Susan Sarandon a dezvăluit că regretatul Paul Newman i-a dat o parte din salariul său atunci când au jucat împreună și ea a fost plătită mai prost decât el, scrie BBC News.

Sarandon nu a spus când s-a întâmplat acest lucru, dar presa speculează că a fost vorba de filmul Twilight din 1998, când cei doi au jucat alături de Gene Hackman.

Sarandon a declarat pentru BBC 5 că a descoperit că cei doi coparteneri ai ei de sex masculin erau plătiți mai mult decât ea. Atunci, Newman s-a ridicat și a spus: “Ei bine, îți dau o parte din banii mei”.

“Emma Stone a declarat o dată public că a avut parte de plată egală pentru că partenerii ei masculini au insistat asupra acestui lucru şi au renunţat la o parte din banii lor. Acest lucru mi s-a întâmplat şi mie cu Paul Newman o dată, când am făcut un film cu el, acum multă vreme. Producătorii au spus că nu erau favorizați în cadrul proiectului, dar asta a fost valabil doar pentru cei doi bărbați. El a făcut un pas înainte și a spus: ‘Ei bine, îți dau o parte din banii mei’. Deci, a fost o comoară”, a spus actrița la radio.

Susan Sarandon, în vârstă de 71 de ani, care spune că acum pune politica mai presus decât actoria, a mai afirmat că, în opinia ei, vor exista mereu bărbaţi la Hollywood care vor încerca să profite de femei pentru a le acorda roluri.

“Ceeea ce nu vrem să avem este exploatarea şi să-i avem pe aceşti Harvey Weinstein ai lumii şantajându-ne pe noi şi proiectele noastre – acesta este lucrul cel mai abject”, a mai spus Susan Sarandon.


Citește și: Care este averea lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Gemeni pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018
Loading...
Comentarii