24 Iun. 2018 10:15

Teo Trandafir a pus-o la punct pe Bianca Drăgușanu. „Ești liberă să te ridici și să pleci”

Distribuie

Teo Trandafir a avut o reacție extrem de dură la adresa Biancăi Drăgușanu, spunându-i verde-n față ce a avut de spus.

După ce s-a aflat că are o relație cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D.

La emisiunea respectivă, Bianca drăgușanu a vorbit despre separarea de Victor Slav, dar și despre relația pe care o are cu noul ei iubit, Tristan Tate.

Bianca Drăgușanu a povestit, printre altele, că Tristan Tate, noul său iubit, nu știa cine este și nu știa că aceasta este prezentatoare TV.

'Mi-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!', a afirmat Bianca Drăgușanu.

Moderatoarea teo Trandafir a ținut să clarifice lucrurile și să nu se înțeleagă că Bianca Drăgușanu a fost nevoită să vină la emisiune să facă dezvăluiri din viața ei personală.

'Există niște inexactități. 1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești. În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci. 2. Nu ți-am pus nicio întrebare care să te fi vexat. Și 3, Tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul', a punctat imediat Teo Trandafir.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Loading...
Comentarii