Tragedie în familia lui Costi Ioniță! Unchiul său a murit, iar tatăl e în stare gravă! UPDATE Tatăl artistului este intubat! Ce spun doctorii

21 martie 2016 17:40

UPDATE 17:40 ,,Am intervenit la un bărbat de 61de ani despre care ni s-a spus că era inconștient, dar deja nu mai avea semne vitale când a ajuns echipajul nostru. În locuinţă se mai afa, pe un scaun, un bărbat de 82de ani care respira greu, iar când acesta a fost consultat s-a stabilit că era în stop cardiogen, probabil suferise un infarct miocardic. A fost transportat la Spitalul Antonio Cincu din Tecuci pentru îngrijiri medicale”, a precizat Dr. Mihai Polinschi, director SAJ GALATI.

Cum starea pacientului era foarte gravă, medicii din Tecuci au solicitat intervenția elicopterului SMURD Galați. Acesta l-a adus pe tatăl lui Costi Ioniţă la Spitalul de Urgenţă. Acesta a fost intubat și este ventilat mecanic.

Tragedie în această dimineață în familia artistului Costi Ioniță! Unchiul său a fost găsit mort în casă, iar tătăl cântărețului a ajuns la spital în stare gravă.

Se pare că totul a pornit după ce unchiul lui Costi Ioniță, un bătrân de aproximativ 67 de ani din localitatea Movileni, județul Galați, ar fi murit în această dimineață. Tatăl său, în vârstă de 82 de ani, ar fi fost atât de afectat de cele întâmplate încât a făcut infarct.

Acesta se află acum în stare gravă la Spitalul din Galați, unde medicii îi acordă îngrijirile necesare.

Cei doi bătrâni au plecat zilele trecute din Constanța, unde locuiesc, și au mers la țară, în Movileni, pentru a începe lucrările de primăvară la locuința pe care o au în județ.

Bătrânii ar fi fost găsiți în această dimineață de către șoferul care venise să îi ducă înaipoi la Constanța.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro