TRĂIA o DRAMĂ, a ÎNCERCAT să o ascundă de PUBLIC, însă nu a mai putut şi A IZBUCNIT! ANDRA, ÎN LACRIMI, într-un moment foarte greu!

18 august 2014 05:15

Viaţa de artist nu este întotdeauna roz, iar asta a simţit-o pe pielea ei Andra, în urmă cu câţiva ani. Solista a trecut prin momente cumplite când a aflat că mama ei trebuie operată de urgenţă, din cauza unor probleme grave de sănătate. Numai că vedeta nu a putut fi tot timpul alături de ea, aşa cum şi-ar fi dorit. Andra nu şi-a lăsat deoparte meseria şi şi-a onorat promisiunile contractuale, deşi cea care îi dăduse viaţă se afla în suferinţă.

În urmă cu mai mulţi ani, Andra a trecut printr-o grea cumpănă. A aflat că mama ei, Viorica, este grav bolnavă şi că era necesară o intervenţie de urgenţă. Vestea a căzut ca un trăsnet, însă Andra a găsit putere să-şi susţină mama datorită fraţilor ei, care i-au fost alături.
Numai că viaţa de artist cere sacrificii, pe care cântătreaţa a trebuit să le facă exact când Veronica se afla pe patul de spital. Andra, care tocmai lansase un album de muzică populară, a fost nevoită să participe la o emisiune televizată, alături de fratele ei, Săndel, şi să îşi lase pentru câteva ore mama.
Gândul că cea care i-a dat viaţă suferă, iar ea nu este acolo să-i aline durerea a copleşit-o pe Andra şi, în timp ce interpreta piesa „Drumul vieţii ne desparte”, cântăreaţa a izbucnit în lacrimi.
„Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti. Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti. Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură. Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama avem o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul „Lucru mare-i omenia”. Cântam o melodie, „Drumul vieţii ne desparte” şi spun sincer am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el. Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost. Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat. Poate pentru că îmi amintesc de momentele alea grele, în care am avut nevoie de fraţii mei, susţin ideea de a avea doi-trei copii. De aceea mai vreau copii”, a declarat Andra la Acasă TV.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro