MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 16:23

Primul album al lui Tudor Chirilă a fost produs de Ioan Gyuri Pascu. Detalii neștiute despre începuturile trupei Vama Veche

Distribuie

Tudor Chirilă a făcut publice informații până acum necunoscute despre el și începuturile sale în muzică, alături de trupa Vama Veche.

Tudor Chirilă este cunoscut publicului din țara noastră din postura de antrenor la emisiunea „Vocea României”, actor și muzician.

Artistul este foarte zgârcit în privința dezvăluirilor din viața și cariera sa. Cu toate acestea, acum Tudor Chirilă a făcut publică o informație necunoscută. El a vorbit despre începuturile sale în muzică, alături de trupa Vama veche, scoțând la iveală faptul că primul lor album a fost produs de regretatul actor Ioan Gyuri Pascu, care s-a stins din viață în luna septembrie a anului 2016, la vârsta de doar 55 de ani.

„Anunț important pentru trupele și artiștii solo la debut. Una dintre cele mai importante chei de acces în lumea concertelor e să te vadă cineva. Așa a mers treaba asta întotdeauna.

Când am debutat în muzică ne-am dat peste cap să ne vadă și pe noi cineva, așa că prima cântare oficială a fost la un set de 20 de minute în pauza formației Dracula la Lăptăria lui Enache acum vreo douăzeci de ani.

Cred că așa a ajuns să audă de noi Gyuri Pascu și să ne producă primul disc. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci”, a menționat Tudor Chirilă.


Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi


 

Loading...
Comentarii