21 Apr. 2017 11:11

Tuncay Ozturk a făcut totul public. „Curând te vei căsători”

Distribuie

Tuncay Ozturk a făcut totul public. Medicul turc s-a săturat să tot fie combinat cu diverse tinere după ce a divorțat de Andreea Marin.

Tuncay Ozturk a fost căsătorit cu fosta zână a surprizelor, Andreea Marin, însă cei doi au ajuns la separare. Divorțul celor doi s-a finalizat în luna februarie a acestui an.

Medicul turc, care a afirmat că nu intenționează să plece din România, a fost cuplat, după divorț, cu diverse tinere. recent, s-a spus despre el că s-ar fi mutat împreună cu asistenta sa. Medicul turc a reacționat, sătul să se tot facă speculații vizavi de viața sa personală.

 

Tuncay Ozturk a făcut totul public. „Nimic, doar minciuni”

 

Pe pagina sa de pe un site de socializare, Tuncay Ozturk a comentat despre așa-zisele relații amoroase pe care le-ar avea.

„Alte știri false fără nicio dovadă. 7 luni m-au urmărit, iar acum au început să-mi urmăresască angajații, cu speranța că vor gasi ceva. Nimic, doar minciuni.

În altă parte a României, m-am confruntat cu știrea asta cu încă 15 prieteni de-ai mei, de sărbători și acum râdem împreună. Unul dintre prietenii mei a făcut o glumă bună și vreau să o împărtășesc: „Curând te vei căsători si vei afla din presă.””, a declarat Tuncay Ozturk.

Comentarii
← Inchide