UN FOST MODEL A AJUNS ÎNTR-UN HAL FĂRĂ DE HAL! NU mai are DINŢI şi CERE BANI PE CONTURILE DE SOCIALIZARE

26 septembrie 2014 08:00

Un model din Statele Unite care a participat în 2004 la show-ul de televiziune America’s Next Top Model, a ajuns să arate deplorabil. Femeia trăieşte în sărăcie şi mai nou a rămas şi fără un dinte, în faţă. De o frumuseţe glacială cândva, aceasta nu mai are bani nici să achite onorariul dentistului, şi cere ajutorul prietenilor ei de pe site-urile de socializare.

Amanda Swafford a ajuns să arate deplorabil, la cei 35 de ani pe care îi are acum, după ce mai bine de un deceniu şi-a dedicat viaţa modellingului. Buclele blonde, tenul alb, ochii de un albastru profund şi silueta silfidă au fost calităţile de care au ţinut cont câteva case de modă, pentru care a defilat pe podium. Mai mult, modelul a făcut parte şi din reclamele uneia dintre cele mai renumite firme de jeanşi din lume.
Cu un astfel de avânt în domeniul pe care îl iubea atât de tare şi din dorinţa de a avea şi mai multă vizibilitate, Amanda a decis să participe, în 2004, la show-ul America’s Next Top Model (ANTM). La concursul de frumuseţe prezentat de Tyra Banks, care încă are succes în întreaga lume, Amanda a ajuns în finală, însă nu a câştigat, clasându-se pe locul al treilea. Cu toate acestea, frumoasa blondă a fost observată de şi mai mulţi designeri, obţinând câteva contracte plătite bine.
Dar, frumuseţea păleşte o dată cu vârsta, lucru care a reprezentat şi declinul manechinului. Designerii au început să nu o mai caute, iar Amanda a ajuns în pragul sărăciei, acum având doar un job part-time, ca stilist. Colac peste pupăză, femeia şi-a rupt dintele din faţă, acum o lună după ce a muşcat dintr-un copan de pui. Cum în gingie îi mai rămăsese rădăcina, Amanda a înercat să şi-o scoată singură. Ca să-şi facă puţin curaj, tânăra a băut bine, după care a smuls bucata de os.
Costurile pentru a-şi pune un incisiv nou se ridică la 5.000 de dolari, iar Amanda a cerut ajutorul prietenilor de pe site-uri de socializar şi pe pagina GoFundMe.com, portal unde fostul manechin şi-a făcut un cont tot pentru a strânge bani în acest scop. Vedeta are deja 1.000 d dolari din donaţiile primite aici.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro